Reklama

Reklama

Školní nářez

  • Velká Británie Slaughterhouse Rulez (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Vítejte v elitní internátní škole, ve které jsou chlapci i dívky pod přísným dohledem učitelů vedeni k budoucímu úspěchu, uznání i volbě vhodného protějšku. Starobylý svět tradic a pevných zásad se ale oklepe v základech a to doslova když půdní otřesy vyvolané kontroverzní těžbou v místním vzácném lese vytvoří závrt a uvolní tak hrůzu nepředstavitelných rozměrů. Nastaly nové pořádky, ve kterých žáci, učitelé, ani ředitelka školy nemají jinou možnost, než se pustit do krvavé bitvy o přežití. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (65)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, ze tvurci do tohohle v podstate hororovyho becka sehnali takovou hvezdnou sestavu, Sheen, Frost, Pegg a ostatne uz i ten Butterfield. Jinak se jedna o pomerne jednoduchou hororovou komedii s par dobrejma forama, vicemene sympatickejma hercema, spoustou fuckovani a ke konci krvavejma jatkama. Skoda, ze tvurci trochu vic nehrajou na tajemno a uz od zacatku je vicemene jasny, ze tahle skola je hodne mimo. Na jedno skouknuti docela pohodova zabava, ja jsem se vcelku bavil. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Ani nepochopitelně hvězdné obsazení to nevytáhlo do snesitelného průměru. Margot Robbie je pouze jméno na plakát. Nepřiznané vykradení Bradavic bylo střelou úplně mimo a navíc celá zápletka s těžbou v lese nedává smysl. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

V tomto snímku je najväčším lákadlom trojica Pegg-Frost-Sheen, na ktorých sa je radosť pozerať aj keď hrajú v takejto vtákovine. To ostatné nemá ani zmysel komentovať, niekde na úrovni nedeľného hallmarkovského dopoludnia. The Goonies (1985) je proti tomuto napínavý hororový nervák. Ledva podpriemer, len vďaka sympatickým hercom. 30/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dva produkující poťouchlíci Simon Pegg a Nick Frost lákají na účast Margot Robbie, ta je ale v ději naprosto nedůležitá, a zbytek filmu patrně paroduje reklamy na čističe wc, které zatočí s choroboplodnými zárodky okupující toalety. Bestie různých velikostí i barev, co vylezou z díry, vypadají tak nějak podobně a taky je v nich cosi z Ropáků. Absolutně by to nevadilo, kdyby se na jejich příchod nečekalo hodinu a ta hodina, co jejich řádění předchází, měla ujasněno, jaký žánr vlastně reprezentuje, neb horor tedy určitě ne. A opravdu by neškodilo, kdyby celý tento počin v něčem vynikal. Tvář filmu je hodně proměnlivá. Samozřejmě je mně jasné, že záměrem tvůrců byl odlehčený ráz, něco málo parodie i komedie, ovšem celá první hodina nic takového nepodniká. Šouráme se po proslulé studentské koleji s Finnem Colem a Asa Butterfieldem, což jsou hlavní protagonisté filmu, ti řeší nesmrtelnost brouka a smrtelnost gay jedince, co si jednoho léta hodil mašli, dalších studentů, co zasáhnou do děje, postupně přibývá, objeví se Michael Sheen, Nick Frost i Simon Pegg, ale ani s nimi se nedostavila zábavnost. Horor po redukční dietě přiskotačil až v druhé půlce, v ní se přitvrdí, gore má solidní úroveň. Režijně to má své originální bujení i netradiční nános, Crispian Mills už ale nestihl vše optimálně, co prohýřil v první dost nudné, ničím zábavné polovině. Příště by to chtělo něco podniknout s tempem a vyladit žánrový přetlak. A hlavně nikdy víc už nelákat na Margot Robbie. Britové umějí i líp. 6/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Slaughterhouse Rulez je horová B komedie, která občas chytne A grády. Je nudná a teen humorem, hlučná a téměř bez humoru a hororu. Nese těžkopádný politický vzkaz. A hlavně je neoriginální a trpí nedostatkem rovnováhy. Viděl jsem v ruském znění. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se. bohužel, těšil, navnadila mě má oblíbená dvojice Pegg/ Frost a těšil jsem se na podobnou ujetost jako byl snímek Hot Fuzz, ale těžce jsem narazil. Dobrého humoru bylo pomálu (jen občasný záblesk), scénář nestál za mnoho, a až příliš často se o mě pokoušela nuda. Dvě hvězdičky jsou tedy až příliš vysokým hodnocením, ale jednu jsem musel dát jen za Michaela Sheena. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Útok na věžák na druhou. Ovšem se zbytečně dlouhou stopáží, pomalým rozjezdem a nedostatečnou dávkou vtipů. Kdo viděl Slaughterhou Rulez i Attack the Block, určitě neodolá srovnání. Attack má super cool monstra, akci hned od první minuty a dokonalou délku pod hodinu a půl. Slaughterhouse se vleče a ti zabijácký červíci vypadají směšně. Moje hodnocení drží nad vodou hlavně dvojce Pegg & Frost, bez nich by to bylo minimálně o hvězdu dolů...Škodovka potěšila. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina se vlastně zabývá jen chodem elitářské školy a i když tahle část dostala víc minut, než by si zasloužila, dalo se na ní v pohodě dívat. Jednak byla prodchnutá typickým suchým humorem a druhak tu trojici Pegg-Frost-Sheen výborně doplňovaly anglické mladé pušky. Druhá půlka se pak nesla ve znamení zdrhání před zlem přicházejícím z hlubin, přičemž Mills v tomto případě nešetří krví a ukousanými končetinami. Potěší i pět minut slávy pro škodovku, takže za mě dobrý. 70% ()

Vxxx

všechny recenze uživatele

Po cca polovině filmu jsem odešla z kina. A to se stalo podruhe v životě. (Poprvé jsem odešla z promítání Hardcore Hanry, jelikož se mi z té kamery dělalo nevolno.) Nedovolím si tedy hodnotit. Z toho, co jsem viděla bych hodnotila 1-2*. Přihlouplý film který se snaží vypadat vážně se spoustou hodně špatných hereckých výkonů. Vůbec nechápu co tam dělala Margot Robbie :-O Opravdu mi to nestálo za dokoukání. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský snímek „Školní nářez“ – což je zase jeden český název, který je trochu mimo a nedává moc smysl – je filmem, který sice chce být hororový, ale tak, aby to bylo přístupné pro všechny. Takže tu více než hororu najdeme komedie a pak také fantasy, což se tak trochu dalo čekat. Ta škola prostě připomíná trochu Bradavice, i když o magii jde jen malinko. Dospělí v tom nic moc nenajdou, jestli to bude bavit děti si také nejsem jistý. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pojem komedie a horor vystihuje snímek stejně jako český název Školní nářez anglické jméno filmu Slaughterhouse Rulez. 1) Teenagerovský mix fouňovské internátní školy, ekologických témat, touhy po zisku, komedie, dramatu a hororu v céčkovém obalu mě fakt nezaujal. Ještě je tam netolerance k homosexualitě a nepochopení v rodině._____ 2) 21letý Asa Butterfield (nováček Willoughby), 23letý Finn Cole (Don, Willyho spolubydlící) a 27letý Tom Rhys Harries (blonďatý vojenský velitel Clegg) jsou pěkní kluci. A ředitel v podání 49letého Michaela Sheena (Netopýr) byl parádní. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

pritomnost pegga s frostom by mohla davat urcitu nadej ze slaughterhouse rulez bude nieco v style shaun of dead, to sa vsak nekona lebo crispian mills (reziser a scenarista v jednej osobe) ma dost daleko od kvalit edgara wrighta... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem to vidět hlavně kvůli tomu, že tady hraje dvojice Simon Pegg a Nick Frost, ale bohužel ten film za moc nestojí. Nezajímavějších na tom je prvních 15 minut a pak pár hlášek, jinak to ale je neskutečná nuda (hlavně trvá strašně dlouho, než se tam ta monstra objeví, tak hodinu filmu zhruba) která ani vlastní ani není moc vtipná, spíš skoro vůbec. Pegg je tu celkem ok, Frost taky, zbytek nic moc. Prostě je to nepovedená hororová komedie, která je jenom ztrátou času, a pokud vám nic neříká ani již zmíněná dvojice Pegg a Frost, tak už na to vůbec nemá smysl koukat. Víc jak slabé 2* si to nezaslouží ani náhodou. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Celou dobu to jede na půl plynu a od podprůměrného hodnocení to zachraňuje leda tak závěr s řezničinou. Na druhou stranu bych se na tuhle debilitu podíval raději znova než třeba na Osvícení a podobné utahané cajdáky. Uteklo to dobře a nenudil jsem se, asi tak. 50% ()

Související novinky

Pegg a Frost jedou na vlastní pěst

Pegg a Frost jedou na vlastní pěst

21.01.2018

Simon Pegg a Nick Frost se proslavili hlavně díky filmům Edgara Wrighta. Soumrak mrtvých následovala Jednotka příliš rychlého nasazení a takzvanou "trilogii Cornetto" zakončila sci-fi U Konce světa,… (více)

Reklama

Reklama