Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Který studující by nechtěl oslavit zakončení školního roku ve velkém stylu? Právě proto několik stovek studentů pořádá legendární párty, kam se připlete i trojice hlavních hrdinů - Roman (Ivan Kloc), Vincent (Daniel Gresl) a Bou (Bohdan Čermák), kteří si záhadným způsobem téměř nic nepamatují. Kromě plno příjemných i nepříjemných následků či překvapení z velkolepé noci je čeká dost podivná a záhadná záležitost v kufru ukradeného vozidla. Jak se to tam dostalo? Komu to patří? Co s tím udělají? Co tam vidí? Sledujte zábavnou a komediální cestu různorodých postav, která vede do extrémů, které by během „slušného života“ neměli šanci poznat. (Cermbo)

(více)

Recenze (4)

A.Fish 

všechny recenze uživatele

Komedie je podle mě jeden z nejtěžších žánrů, obzlášť pro amatéry. Každopádně tým odvedl dobrou práci. Po celou dobu stopáže se něco děje, nenudil jsem se ani chvilku. Dal bych 4* ale když vidím hodnocení místních ''profesionálních filmových kritiků'' dávam plný počet. ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

CELOVEČERNÍ BIJÁK V AMATÉRSKÉ TVORBĚ To se jen tak nevidí a obdiv především tomu. Místy je to i zábavné ale na vadě je především ta délka. Věřím, že lidé z okruhu tvůrců se jistě bavili a bývá to tak, ale pro cizího diváka to už je prakticky o ničem a při této délce nezáživné. Autorovi bych doporučil začít napřed s kratšími počiny, aby si lépe ohmatal kameru, pochopil pravidla střihu i vyprávění příběhu. DVĚ HVĚZDY DÁVÁM PŘEDEVŠÍM PROTO, ŽE SE AUTOŘI ROZHODLI UDĚLAT NĚCO TAK MEGALOMANSKÉHO, JINAK BY TO BYLO ZA MÍŇ ()

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Na amaterský film je to celkově dobrý počin a dá se na to dívat až do konce. Pár forků je dosti povedených, ale ta délka je přepálená. Bohatě by stačila polovina stopáže. Ale pevně věřím, že příští a další počiny režíséra budou rust na kvalitě. ()

Reklama

Reklama