Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Který studující by nechtěl oslavit zakončení školního roku ve velkém stylu? Právě proto několik stovek studentů pořádá legendární párty, kam se připlete i trojice hlavních hrdinů - Roman (Ivan Kloc), Vincent (Daniel Gresl) a Bou (Bohdan Čermák), kteří si záhadným způsobem téměř nic nepamatují. Kromě plno příjemných i nepříjemných následků či překvapení z velkolepé noci je čeká dost podivná a záhadná záležitost v kufru ukradeného vozidla. Jak se to tam dostalo? Komu to patří? Co s tím udělají? Co tam vidí? Sledujte zábavnou a komediální cestu různorodých postav, která vede do extrémů, které by během „slušného života“ neměli šanci poznat. (Cermbo)

(více)

Recenze (4)

A.Fish 

všechny recenze uživatele

Komedie je podle mě jeden z nejtěžších žánrů, obzlášť pro amatéry. Každopádně tým odvedl dobrou práci. Po celou dobu stopáže se něco děje, nenudil jsem se ani chvilku. Dal bych 4* ale když vidím hodnocení místních ''profesionálních filmových kritiků'' dávam plný počet. ()

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Na amaterský film je to celkově dobrý počin a dá se na to dívat až do konce. Pár forků je dosti povedených, ale ta délka je přepálená. Bohatě by stačila polovina stopáže. Ale pevně věřím, že příští a další počiny režíséra budou rust na kvalitě. ()

Reklama

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

CELOVEČERNÍ BIJÁK V AMATÉRSKÉ TVORBĚ To se jen tak nevidí a obdiv především tomu. Místy je to i zábavné ale na vadě je především ta délka. Věřím, že lidé z okruhu tvůrců se jistě bavili a bývá to tak, ale pro cizího diváka to už je prakticky o ničem a při této délce nezáživné. Autorovi bych doporučil začít napřed s kratšími počiny, aby si lépe ohmatal kameru, pochopil pravidla střihu i vyprávění příběhu. DVĚ HVĚZDY DÁVÁM PŘEDEVŠÍM PROTO, ŽE SE AUTOŘI ROZHODLI UDĚLAT NĚCO TAK MEGALOMANSKÉHO, JINAK BY TO BYLO ZA MÍŇ ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo od června do září 2017. (Cermbo)
  • Přibližně 60 stránkový scénář byl napsán za pouhé 4 týdny. (Cermbo)
  • Téměř všechny použité amatérské záběry z obrovské studentské párty jsou autentické, natočené úplnou náhodou. (Cermbo)

Reklama

Reklama