Reklama

Reklama

Restaurant

(seriál)
všechny plakáty
Trailer 1
Švédsko, (2017–2020)

Hudba:

Adam Nordén

Hrají:

Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Suzanne Reuter, Mattias Nordkvist, Adam Lundgren, Josefin Neldén, Anna Bjelkerud, Rasmus Troedsson (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Pondělí 7. května 1945. 2. světová válka konečně skončila a všechny čeká nová a světlejší budoucnost. Při oslavách ve Stockholmu se dvěma cizím lidem zkříží životní cesty v podobě rychlého polibku. Brzy na to se jejich kroky opět rozejdou. Nina, dívka z vyšší společnosti, a pomocník v kuchyni Calle ani netuší, že jejich letmé setkání má pro mnohé lidi bouřlivé následky. Pro Löwanderovi je konec války obrovskou úlevou. V centru Stockholmu provozují luxusní restauraci Djurgårdskällaren. Za války zůstala díky nejstaršímu synovi Gustafovi v provozu, byť poněkud pochybným způsobem. A Gustaf v tom hodlá nadále pokračovat. Budoucnost restaurace rozpoutá v rodině spor. Rozhodnutí však leží na Helze, matce, která s pomocí šéfkuchaře Backeho dohlíží na rodinný podnik. Stojí nyní před náročným úkolem zachování pospolitosti rodiny a zajištění budoucnosti restaurace v nové době. (Viasat)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (2)

Aky 

všechny recenze uživatele

Velmi solidně napsaný a zahraný seriál trpící z mého pohledu jedinou vadou spočívající v trochu schematicky napsaných rolích dvou protagonistů - bratrů. Jeden jednoznačný zloduch, druhý stejně jednoznačný klaďas. Nicméně se na to moc pěkně kouká, vyprávění si zachovává stálé napětí. Obdivuhodná je výprava - jak v interiérech, tak v exteriérech. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Seriál mě bavil do chvíle, než do něj scénář zakomponoval odbory.Na to si seveřané potrpí a já si bláhově myslela že se tady tomu vyhnou.....Takhle zřejmě vypadá přerod z kapitalismu k nějakému socialismu či k čemu.K mládežnickému volnomyšlenkářství.Nečekala jsem britský Downton ale něco po seversku svižně.K tomu ukázka jak se nejdřív ke smetánce dostaly drogy...Vynikající dabing.Skvělé exteriéry,rekvizity,kamera.Vynikající režie. ()

Reklama

Galerie (150)

Reklama

Reklama