Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svět, ve kterém musíme žít pohledem populárního komentátora Jindřicha Šídla. Pravdy, lži a alternativní fakta kolem nás v týdenní video-glose s originální grafikou Tomáše Dusila. (Televize Seznam)

Recenze (54)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Zavilý SS eMák Luděk Staněk je vskutku příkladný soudruh, na nějž může být strana i vláda právem hrdá! Nebojí se kráčet vstříc světlým zítřkům korporátního komunismu a se zanícenou oddaností člena Ústředního výboru dělnické fronty Rudého seznamu předkládá pracujícím nezkreslené, z kontextu nevytržené a zcela, ale opravdu zcela objektivní informace o dění kolem nás, prodchnuté nesmírně vkusným, jen jemně kousavým a místy i decentně košilatým satirickým tumorem pro všechny ty tolik upřímně altruistické a páteřní absolventy FFUK, ubohé, léty pogromů a genocid sužované řitní a jiné psance této země, chudinky mentálně znásilňované, ovšem jinak přesilné a uvědomělé muženy, nejzářivější stranické kádry a čerstvě probuzené smíšky jednotné národní fronty. A touto leninolibou činností bez bázně a hany nastavuje zrcadlo všem těm odporným antimarxistickým živlům, zlovolným rozvracečům republiky, mrzkým vlastizrádcům, slizkým dezolátům a jiným supů, vran hejnům kroužícím, jímž nesobecky ukazuje, jak ohavnou hnilobou a hnisavým vředem na jinak zářném štítu České bolševické republiky, Evropské utopie i samotných Spojených soudruhů korporátních vlastně jsou!!! Tudíž mi to na tomto místě kompulzivně nedá, a prostě musím radostně zvolat „Se soudruhem Staňkem na věčné časy a nikdy jinak!!!“ a „Zaplaťengels za soudruha Staňka!!!“. S takto příkladně angažovanými a oddanými kádry nakonec s dělníky, chciválky a zoláty ruku v ruce ty prapory revoluce záhy po celé zemi opravdu rozvinem!!! A opravdu ne, vážení soudruzi, náš milý soudruh Staněk není ani trochu prostitut a nečiní tak z touhy po seberealizaci či mediální pozornosti, nýbrž z čirého přesvědčení a bezbřehé oddanosti světospásným myšlenkám největších socialistických müslitelů, a nikdy, ale zásadně nikdy nepřevléká kabát a nezpívá písně svých chlebodárců, neboť je celoživotně veden pevným a neměnným morálním imperativem. S takto ukotveným kompasem by si zasloužil nesmrtelný piedestal nejen na Rudém seznamu, nýbrž také v dalších zcela nestranných a objektivních zářných baštách závislé žurnalistiky, jakými bezesporu jsou Despekt, BolševickáPakáž24, I(diotský)-rozhlas, Vytřiprdelník N či A2Ass. Dozajista by se i tam hladce integroval a naprosto korektně zapadl! *** Ups, tak pardon, tohle vlastně není profil Uhnilostí Luďka Staňka. Takže si jen v textu místo něj dosaďte jiného ultratrapného, zamindrákovaného, uřvaného a krpatého bolšozmrda a zarytého bojovníka za nesvobodu slova - Jindřicha Šídla. Oni jsou totiž v žoldu té největší korporátně placené manipulativní a dezinformační žumpy našich lůzrů a hnojů de fuckto jako bratři v rudém triku, jeden za pět rudých c(í/y)pů, druhý za sedm bez dvou. Prostě další Kokoti na neděli v produkci neomarxistických kokotů. Bijte je a na množství nehleďte, soudruzi! ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Fascinující přímý přenos ve vyčerpání formátu, kde jde vidět, že i John Oliver vlastně jenom umně klouže po bulvárních plochách, jenomže tady vyhrává ego, a i když neupírám Jindřichu Šídlovi unikátní komentátorské schopnosti, nutnost mít za zády úderného dramaturga je zde do očí bijící. Pragocentrismus tak moc „over the top“, až si říkám, jestli to není naschvál. Po té obří čistce na Streamu, kdy zůstal Šídlo osamoceně s Jankem Rubešem, je absence schopnějšího tvůrčího zázemí až příliš markantní. Koukám už jen sporadicky a vždycky mě to vytáčí čím dál víc. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Politická satira reflektující dění posledního týdne. Petrem Čtvrtníčkem sice Jindřich Šídlo není (a asi ani nikdy nebude), ale i tak jde o pochvalyhodný počin, jen houšť... ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Humory na politické novinky, které znáte z našich přijímačů z minulého týdne, protkané vzpomínkami na doby, když byl Šídlo (a.k.a. "pamatuju si všechno") ještě malý. Hudba, politika, fotbal, Šídlo. Ale jo. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Je velice smutné si uvědomit, že Václav Klaus je momentálně jediný český prezident, který dokáže chodit." ____ Tuzemská alternativa pro fanklub Johna Olivera a celkově subžánru politický satiry s ráčkující písničkou uvnitř. Jindra Šídlo je komentátorský mazák. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Svižné a vtipné glosy politického dění. Ti, které Šídlo evidentně píchl šídlem do oka, se ozývají s nenávistnými komenty. A tak to má asi být. Politická satira je ale svébytný žánr. Mně třeba vůbec nevadí, když se Šídlo pustí do mnou preferované politické frakce - protože to beru oproti některým zde přítomným prapablbům nejapným, s nadhledem. A ten nadhled - se mi zdá - vidím i ve Šťastném pondělí. A velmi kladně hodnotím fakt, že Šídlo si klidně udělá prču i sám ze sebe, což je sympatické. A přesně to jeho kritici neumí. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Na fanouška Arsenalu dobrý. Možná by se slušelo část pozornosti přesměrovat z oblíbených politických fackovacích panáků zpět k jinak nepovšimnutým a jen zdánlivě marginálním wtf zprávám. Já vím, je to těžký, když ti mamrdi toho za každý týden tolik nachčijou... co takhle navýšit minutáž a rozšířit tématáž? ()

boshke 

všechny recenze uživatele

aneb kdyby John Oliver za sebou neměl HBO a byl Čech. Jasně, zelené plátno není studio, ale i tak se mi jeho glosy vždycky líbí... 100% ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Obyčejná neobjektivní onanie. Vtipné to rozhodně není, dikcí - i když se proti nim pořad vymezuje - je to samá komunistická fráze a podpásovka. Hlavně si kopnout do těch, které nenávidíme, a tuto nenávist šířit dál. Jiný účel tento pořad nemá. ()

MajklCZsk 

všechny recenze uživatele

Vychytaná témata, brilantně vyvážený humor a hlavně výborné zpracování a moderování - to jsou věci, které ze Šťastného pondělí tvoří naprostou skvělou satiru. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* mám rád publicistiku, mám rád stránky Seznamu a nakonec sdílím se Šídlem většinou politické názory. Ale jeho "trapná" forma prezentování mi nepřijde tak šťastná, natož směšná. A proto tato velmi slabá známka. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: X /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevtipné, nechápu, co tohle vynáší do 80%. Je to trapné, stejně jako Soukup, akorát tohle je pro tu druhou stranu. Ale nejednostrannou politickou satiru v Česku zjevně už nikdy nikdo neudělá. 1* ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Čau lidi, tohle je Šídlova (primárně politická) satira zaměřující se na aktuální dění posledního týdne. Věřím, že tvůrci celý pořad ještě dovycizelují a poslední hvězdu časem dopřidám. ()

Reklama

Reklama