Reklama

Reklama

Aneta Langerová: Na vlně radosti

(koncert)
  • Česko Na vlně radosti (více)
Hudební / Dokumentární
Česko, 2016, 120 min (Alternativní 60 min)

Obsahy(1)

Aneta Langerová za doprovodu své kapely rozezpívala pražské Forum Karlín jak svými osvědčenými hity, tak i novými skladbami... „Na vlně radosti“ zachycuje nejen prosincový koncert, ale i atmosféru celého turné, během něhož Aneta s kapelou a smyčcovým triem navštívila desítky českých a slovenských měst. „Dva roky jsme putovali od města k městu a vyprávěli příběhy inspirované zapadlým kouzelným místem na Šumavě. Na Radosti se pro nás stalo takovým pomyslným prostorem, ve kterém se scházíme, do něhož každý něco přináší, a společně vytváříme nějakou energii. Součástí tohoto prostoru jsou i diváci, díky kterým se každý koncert stává jedinečným,“ říká Aneta. Záznam obsahuje jak písně z posledního alba Na Radosti, tak i starší skladby a nejnovější píseň Hvězda. Živou interpretací získaly písně novou energickou podobu. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že atmosféra tohoto turné je neopakovatelná, ale na DVD se ji podařilo zachytit se vším všudy a televizí a přehrávačem pohodlně přenést až do obýváku. Koncert je stejně upřímný jako projev Anety Langerové, má to šťávu a jakousi hřejivou náladu, dvě hodiny utečou jako nic. ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

No já nevím, celou dobu tam mlátit jen šestnácky to je hudebně dosti zvláštní :-). Nicméně asi hlavně díky Anetě je celkový dojem z koncertu opravdu velmi dobrý. Hudebně to ale chce přeci jen něco trochu víc, (klidně i za cenu méně radosti - více hudby). ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem víceméně průměrný koncert, nakonec jsem byl příjemně překvapený. -------- V titulcích pořadu uvedeno: název Aneta Langerová: Na vlně radosti, koncert, 17. 12. 2016 Forum Karlín Praha; rok výroby 2017. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Tohle je až na pár výjimek klenot. Vynikající. Kdo neslyšel její koncert nikdy naživo tak doporučuji, vynikající výkon naživo, což už dnes začíná být vzácností. Prostě kdo umí, ten umí. ()

Reklama

Reklama