Reklama

Reklama

Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2017, 15 min

Účinkují:

Miloš Zeman

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nerad komentuju cokoliv okolo politiky, protože bych hned dostal BAN, ale tentokrát udělám výjimku. Vánoční proslov dosluhujícího presidenta jsem sice poslouchal jen jedním uchem, ale vzhledem k tomu bordelu, který se tu děje již několik posledních let a zvláště ten hnus po celé Evropě za poslední cca dva roky s ním tentokrát souhlasím tak na 70%. Jsem proti uprchlíkům, kvótám i slavné Unii, souhlasím s názorem, že by se měly chránit společné hranice i tradice – jsem rád, že Sobotka táhne od kormidla, ale nevím, jestli Babiš, SPD nebo Piráti jsou nějakou výhrou. No a hlavně jsem proti přijetí Eura – takže tady si s Milošem moc nerozumíme… ()

orkadimenza odpad!

všechny recenze uživatele

Letos zřejmě bez výrazného podílu alkoholu v krvi a také s kravatou připnutou souměrně, o to víc letos vypadal Miloš na umření. Alespoň že přiznal, že patří mezi starobní důchodce. Při opakování stejných keců jako loni se mi chtělo usínat. Ovšem s Babišovou vládou, to si vyliž pr***. Spojenectví premiéra a prezidenta by bylo to největší zlo pod sluncem. Tak doufejme, že příští rok se budeme koukat na někoho reprezentativního. ()

stenrik odpad!

všechny recenze uživatele

Vánoční poserství, pardon oselství, teda vlastně poselství prasedenta, pardon prezidenta republiky Mlhoše Zmrdmana, pardon Mileje Zemiše, vlastně Miloše Zemana. Zase bude zlitej jak slíva, odpad jistej. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Vždycky Zemanovo poselství stálo za odpad, ale letos mi přijde, že se snažil promlouvat ke všem občanům a navozovat pozitivní náladu. :) Ačkoliv Zemana už příště jako prezidenta nechci (nehledě na to, že nevěřím, že dožije), musím letošní projev ohodnotit hned 3*. :) ()

PowPow 

všechny recenze uživatele

Začal to rozumně, zdálo se, že tentokrát už nepůjde o vyřizování si osobních účtů. Nakonec z toho ovšem vyšlo jen opětovné sbírání levných bodů a Andrejova podpora. Za pozitivitu a střízlivost hvězdu navrch - v rámci Milošových Vánočních projevů tak (doufejme) skutečně platí rčení "to nejlepší nakonec". ()

Reklama

Reklama