Reklama

Reklama

Jiří Tichota: Zdál se mi sen

(TV film)

Obsahy(1)

Jiří Tichota, zakladatel legendárního Spirituál kvintetu oslavil v květnu roku 2017 osmdesáté narozeniny. Slavil je ve velkém, ve zcela vyprodané TIPSPORT aréně s výjimečnými hosty (např. M. Eben, D. Pecková, J. Pavlica a Hradišťan, W. Daněk, R. Křesťan)... Film je jakýmsi albem a leporelem složeným ze života tohoto vskutku renesančního umělce, vzdělaného, charismatického a velmi vtipného člověka. Spirituál Kvintet vede přes padesát let a tímto souborem prošla řada zvučných a nezapomenutelných jmen. Film je nejen přehlídkou úspěšných koncertů, ale také výpovědí o životě jeho zakladatele, i o jistém vývoji naší společnosti. Slavnostní koncert pak rámuje vzpomínky i dějiny jedinečného uskupení výjimečné hudební skupiny Spirituál kvintet. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

sator 

všechny recenze uživatele

Spirituál mám moc rád... Dokument je slepenec bez nápadu, přijde mi že jej rejža natočil naprosto bez zájmu a odfláknul jej...Doporučuji 13.komnatu a Na Plovárně pro ty co se opravdu chtějí něco dozvědět o Jiřím... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Příjemný medailonek slavné hudební skupiny s hezkými písničkami. Potěšilo mě, že se zde objevili i moji oblíbení bratři Nedvědi. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama