Reklama

Reklama

Jiří Tichota: Zdál se mi sen

(TV film)

Obsahy(1)

Jiří Tichota, zakladatel legendárního Spirituál kvintetu oslavil v květnu roku 2017 osmdesáté narozeniny. Slavil je ve velkém, ve zcela vyprodané TIPSPORT aréně s výjimečnými hosty (např. M. Eben, D. Pecková, J. Pavlica a Hradišťan, W. Daněk, R. Křesťan)... Film je jakýmsi albem a leporelem složeným ze života tohoto vskutku renesančního umělce, vzdělaného, charismatického a velmi vtipného člověka. Spirituál Kvintet vede přes padesát let a tímto souborem prošla řada zvučných a nezapomenutelných jmen. Film je nejen přehlídkou úspěšných koncertů, ale také výpovědí o životě jeho zakladatele, i o jistém vývoji naší společnosti. Slavnostní koncert pak rámuje vzpomínky i dějiny jedinečného uskupení výjimečné hudební skupiny Spirituál kvintet. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Marze 

všechny recenze uživatele

Příjemný medailonek slavné hudební skupiny s hezkými písničkami. Potěšilo mě, že se zde objevili i moji oblíbení bratři Nedvědi. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Spirituál mám moc rád... Dokument je slepenec bez nápadu, přijde mi že jej rejža natočil naprosto bez zájmu a odfláknul jej...Doporučuji 13.komnatu a Na Plovárně pro ty co se opravdu chtějí něco dozvědět o Jiřím... ()

Reklama

Reklama