Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve světě sužovaném smrtícími tvory, kteří loví podle zvuku, hledá dospívající dívka se svojí rodinou útočiště za městem, kde narazí na tajemný kult. (Netflix)

Recenze (166)

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Hodně mě to bavilo, ale občas to bylo fakt hloupý... Takže víš jít nemůžu, ale je to škoda, Shipka je fakt talent. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se. Nesrovnávám s Tichým místem a ani s Bird Box, protože ani tyto dvě kvalitní díla nejsou zase až tak originální, jak se zdá! Co třeba takový Pád do tmy, ve kterém hlavní hrdinka nesměla taktéž vydat ani hlásku, protože by ji to ono zlo po zvuku zabilo. A dalo by se pokračovat ještě dál a dál... Zpátky k The Silence, které ještě přidává navíc sektu... Já se bavil. Samozřejmě film začne, víme, co přijde, ale pokud film baví, nemám s ním problém. Navíc hudba dodá na atmošce. Je fakt, že filmu škodí právě nedávné podobné filmy, které pak nutí srovnávat a člověk si potom nic neužívá. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Síce slabšie ako a Quiet place ale lepšie než Bird box. Navyše aj kratšie oproti boxu. Sexi Shipka, celkom krvavá akcia, občas fajn atmosféra, tri razy som sa skoro posral od strachu, dobre šibnutý reverend aj keď má málo priestoru a koniec ktorý značí pokračovanie ale ak by nedošlo nič by sa nestalo. za silné 4*. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Někde mezi odpadem a jednou hvězdou. Jsou tam vidět slušný prachy, ale scénář je na howno! Debilní děj a totální fantasmagorie a přehlídka nelogickejch nesmyslů.... ztráta času. ()

petrik11 odpad!

všechny recenze uživatele

Slabučké, ťažko pozerateľné, bystré potvorky sa dali naivne oklamať, hlavné postavy levitovali či čo. Casting slabý, nepozerateľný ()

tkey 

všechny recenze uživatele

Parazit, který se živí na úspěchu předchozích filmů s obnobnou tématikou, něco funguje a něco ne. Celej film jim trvá zjistit jednu blbou věc, která napadne každého člověk s půl funkční mozkovou buňkou - get a f*ckin bow! ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Čistá a nedomyslená vykrádačka "A Quiet Place". Akurát, že tu nešlo o neznámych Alienov, ale o nejaký prastarý druh náhodne objavených netopierov. A základný koncept filmu mi dokonca pripomenul skoro rovnaký, no podstatne starší, žánrovo a dejovo trochu iný "Reign of Fire". Kde išlo prezmenu o podobne náhodne objavené draky v podzemí, ktoré následne taktiež začali "vládnuť" svetu.. Takže film nepriniesol v podstate vôbec nič nové, akurát dejovo okopíroval minimálne 2 staršie filmy, no s iným zlom. ()

hurki 

všechny recenze uživatele

Nejhloupější uživatel a samozvaný hororový exepert tu opět nablil ty svoje moudra, abych zjistil, že tohle je fajn filmík a rozhodně ne odpad. ()

palmovylist 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mám na podobný typ filmů štěstí, což bude asi dáno dohazováním podobných filmů....každopádně pro mě výrazně lepší než Quiet Place, který to pravděpodobně kopíruje...sympatičtější postavy, výrazně méně logických přešlapů - navzdory tomu, že v A Quiet Place v tom světě žili rok a půl. Zároveň je alespoň trochu vysvětlenej původ toho, před čím je třeba být potichu a lidstvo dokázalo najít nějakou slabinu, wow! Scénář a vizuál sice trochu béčkovej, ale to mně celkově až tak nevadí. Moby se nezdá :)) ... 75% PS: psi štěkají a děti brečí - malé, významné plus. ()

Reklama

Reklama