Reklama

Reklama

Nejdrsnější věznice světa - Série 1 (2016) (série)


Polsko (S01E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Poland
Dokumentární / Reality-TV
Velká Británie, 2016, 44 min

Hrají:

Paul Connelly (průvodce)

VOD (1)

Obsahy(1)

Connolly se podívá do polského vězení s maximální ostrahou v Piotrkowě, kde tráví nejhorší zločinci země 23 hodin denně na celách. (Netflix)

Recenze (5)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre našinca to bude pravdepodobne dokument najbližšie k reálnemu obrazu života vo väznici, aj keď chýba lepšie vysvetlenie rozdielnych nápavnovýchovných skupín či v dnešnej dobe už stupňov stráženia. Zaujímava sonda do väzenského prostredia aj pre mňa, napriek tomu že ho už takmer dvadsať rokov sa v ňom náchadzam takmer dennodenne. Našťastie z tej správnej strany mreží... ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu hoódně hustý vězení. Je to nejspíše naivní a scestný pohled, ale polské vězení mi nahánělo větší hrůzu, než to v Hondurasu. Je to o atmosféře, která je opravdu děsivě ponurá a beznadějná. Na stranu druhou, kdyby v tom honduraském začalo v noci hořet, byl by to takový masakr, že by se o tom mluvilo po celém světě.  V této moderní a vysoce střežené polské věznici mají bezpečnost zmáknutou dokonale, to teda klobouk dolů.  Čeho se bojím je, že pokud bude v polsku pokračovat ten náboženskopolitický hon "na čarodějnice", skončí v tom vězení i nevinní lidé a to bych jim rozhodně nepřála. Za  mne 100%. ()

Kropajda1 

všechny recenze uživatele

Věznice, ze které by Kájinek neutekl. Zajímavá sonda do prostředí, kam se většina lidí nedostane. Cela pro izolaci musela být děsná, když se Paul pomalu rozplakal na kameru. ()

Reklama

Reklama