Reklama

Reklama

Puzzle

  • USA Puzzle (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek Puzzle skýtá detailní portrét čtyřicátnice Agnes, která se nikdy nedostala daleko od domova, rodiny či úzce spjaté komunity přistěhovalců, v níž byla vychována svým ovdovělým otcem. To se začne nenápadně, ale dramaticky měnit poté, co Agnes dostane k narozeninám puzzle. Zažije opojné vzrušení nejen z toho, že dělá něco, co ji baví, ale taktéž z toho, že je v tom opravdu dobrá. Po letech, kdy se věnovala výhradně potřebám svého manžela Louieho a synů Ziggyho a Gabea, Agnes konečně našla to, co by chtěla dělat. Když vystoupí z bubliny svého domova, aby se mohla věnovat novému koníčku, seznámí se s Robertem, bohatým a samotářským vynálezcem, který okamžitě odhalí její talent a přijme ji za svou partnerku na nadcházejícím světovém turnaji ve skládání puzzle. (Cinemax)

(více)

Recenze (49)

Víteček 

všechny recenze uživatele

Koukali jsme na to, protože je nám to prý blízké tématem. Tak doufám, že tím byla myšlena naše záliba ve skládání puzzle. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný film vyprávěný volným tempem, při kterém je čas dostatečně nahlédnout do duše hlavní hrdinky. Byla pro mě radost pozorovat ji, jak stačil jediný impuls, aby se zamyslela nad svým životem a uchopila ho do svých rukou. Přitom se nejednalo o nic divokého, co by vybočovalo z jejího naturelu. Prostě to udělala po svém. A to se mi moc líbilo. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Skvělej film. Od začátku do konce to tak nějak chytne a drží. Je snadný vžít se do života Agnes, protože to neni nic nereálnýho a to, že se tad řeší i psychologický drama, je jen třešíka na dortu. Rozhodně to filmu nublíží. Neni to nic náročnýho, neni to nic přehnanýho a je to hodně zajímavý. Člověk ke konci už neví, čemu má vnitřně fandit a kam by chtěl, aby se děj posunul. A konec je přesně tam, kde bejt má. Kdyby jel říběh dál, možná by bylo míst pro zajímavj zvrat, ale je dobře, že se to nestalo. Konec nastal na vrcholu příběhu a zakončený to je skvěle. Já se bavil každou minutu. Za mě silný 4* a ROZHODNĚ DOPORUČUJU ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Film Puzzle vyniká ,,normálností" a přirozeností, bez zbytečných příkras. Děj plyne jako vlny na hladině. Jak napovídá název filmu, puzzle hraje klíčovou roli pro hlavní hrdinku - díky němu změní život nejen sobě, ale i druhým. Otázkou ovšem je, jakým způsobem, protože otevřený konec nechává prostor divákovi udělat si vlastní názor. Přiznám se, že sama nevím, protože konec filmu byl pro mě matoucí....možná to byl účel tvůrců, kdo ví. Paradoxně nejvíc se mi líbily scény, kdy jela Agnes vlakem. Kelly Macdonald zahrála vnitřní rozpolcenost naprosto uvěřitelně a díky ní je film zajímavý, nicméně abych dala větší hodnocení, chybělo mi více emocí a to ,,něco", co k vám jako k divákovi promluví a co vás okouzlí. ()

omega_SK 

všechny recenze uživatele

hmmm ... ten koniec by som potreboval vysvetlit ... vezie sa autom so synmi (zrejme domov) a zrazu strih a uz ide sama vlakom kamsi smer Montreal ... WTF !?!?! ()

Vyjola 

všechny recenze uživatele

Normální film o normálních lidech. Tyhle filmy mohou dávat naději lidem, kteří si myslí, že jsou také úplně obyčejní a nemusí to tak být. Dávají naději, že nikdy není pozdě na změnu vidět obyčejný život neobyčejně.. ()

Reklama

Reklama