Reklama

Reklama

Pomsta nebo láska

(seriál)
Telenovela
Turecko, (2012–2014), 107 h 15 min (Minutáž: 49–129 min)

Předloha:

Necati Cumalı (kniha)

Hrají:

Erkan Petekkaya, Hatice Şendil, Sitare Akbaş, Yonca Cevher, Hülya Darcan, Ayfer Dönmez, Ali Düşenkalkar, Necip Memili, Özlem Tokaslan, Engin Şenkan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Aniž to ze začátku věděla, zamilovala se Dila do vraha svého manžela... Bude láska silnější než nenávist? Toto je příběh neuvěřitelné lásky mezi Dilou, dívkou z města, která hledá spravedlnost, a místním vůdcem Rizem. Na místě, kde má slovo místních vůdců vyšší hodnotu než zákon, stojí sama tváří v tvář místním pravidlům. Po smrti svého manžela se Dila rozhodne vzít spravedlnost do vlastních rukou a postavit vraha svého muže před soud. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (13)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Česko Slovenským fenoménom začiatku nového milénia boli lacné, nekonečné telenovely. Naivné, stupidné romantické hlúposti, ktoré sa točili prevažne v Južnej Amerike. Absolutné dno televíznej filmovej tvorby. Tento trend pomaly ustal a prišlo niečo oveľa horšie. Telenovely z Turecka. Je to trójsky kôň, prostredníctvom ktorého sa moslimský svet vkráda do európskych domácností. Jedným z týchto nebezpečných mohamedánskych kultúrnych atentátov je aj stodvadsaťštyri dielny seriál "Dila" (Dila Hanim). Zákerný turecký odpad! ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Pre cieľovku ideálne, pre ostatných o trochu menej neznesiteľné ako žánrová konkurencia. Ale je to samozrejme škvár ako vyšitý ()

Evandulik odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalší super turecký seriál, ktorý počúvam nedobrovoľne pri prácach v kuchyni. Drása mi neskutočne nervy a ušný aparát mi chce vyskočiť z lebky, aby sa sám podpálil. Nechápem prečo 2x do dňa (možno aj viac) chodí na istej stanici a nechápem ako toto niekto môže pozerať. ()

Rihan odpad!

všechny recenze uživatele

Až se s přispěním Německa povede vstup Turecka do EU, bude mít cestu k nám více podobných seriálů? ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekla, ze začátku celkem nuda, nepřišlo mi to nijak zajímavý. Možná jen že Dila chtěla pomstu, teď už je s ní stejná nuda, jako s Rizou. Kdo mě dost překvapil, je Azer. Kdyby se kolem něj a Fatmy točil celý děj, vůbec by mi to nevadilo. Děsivý psychopatický romantik...těžko si to představit bez něj. Já ač jsem velký nadšenec pro všemožné turecké capiny myslím, že todle si apoň tu jednu * zaslouží. Ale mně se to moc líbí. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Omylem jsem to zapnul... Vydržel jsem to sledovat 6 sekund, z toho 4 mi trvalo, nez jsem našel ovladač, abych tu ukrutnost přepnul jinam. ()

jeany23 

všechny recenze uživatele

Některé situace a postavy jsou jak okopírované z Tisíc a jedné noci (mrtvý manžel, mrcha švagrová, přísný ale v nitru laskavý tchán, "slabší" odstrkovanější syn atd. atd.), hlavní hrdinka se chová jak neposlušný fracek a zasluhovala by pár facek. Stále se tu hrozí se zbraní v ruce, věšení, střílení...ale jako nenáročná výplň nudného večera to funguje a navíc to někdy obsahuje slušně napínavé momenty. Kýč jak bič, ale kdo tento žánr nemusí, tak ať se na to nedívá. A Riza je prostě sekáč ! ()

Maeve.Orion

všechny recenze uživatele

Dila...je presne ten typ ženy, že hoc je atraktívna a vyhrala aj nejakú tú súťaž krásy, vám príde tak neskutočne odporná už pri druhom dieli tohto nezmyselného seriálu, kde jej umrie manžel, pretože ho zabije chlapík, do ktorého sa zamiluje po jednom dieli od pohrebu. Hlúposť. Dokonalý zabijak času pre ženy v domácnosti, staré dievky a ženy snívajúce o večnej láske....v skratke, my, rozumní ľudia so vzdelaním, zmyslom pre realitu a uprednostňovaním kvality pred askézou, sa za žiadnych okolností neodvážime zapnúť TV Doma a Dilu...0% ()

Reklama

Reklama