Reklama

Reklama

Anděl v utajení

(TV film)
  • Česko Láska z nebes (více)

Obsahy(1)

Rozvedená Robin se s dcerou Sophií přestěhuje do nového domu, který potřebuje rekonstrukci. Sama to nezvládá a Sophie požádá o pomoc shůry. Ta skutečně přichází v podobě anděla Henryho, který nejenže pomůže s rekonstrukcí domu, ale Robin a Sophie změní i jeho život... (TV Prima)

Recenze (8)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To je tak sladký, že by to EU zakázala nějakou zdravotní vyhláškou. Ale Katharine to lze odpustit, už proto, že tu hraje MCBP. Linie prodavačů v obchodě je mnohem zajímavější než ta hlavní. Televizní dabing je místy na prostřelení hlavy kulkou. Svou vlastní, levou. Katharine příště radši zase v nějakém horroru nebo alespoň akčňáku. 2.5* ()

nash. 

všechny recenze uživatele

I na televizní romantickou limonádu hodně slabé. Rutina bez výraznějšího nápadu, pouze bez zájmu recyklující žánrová klišé a to ještě občas až amatérským způsobem. Navíc plná nelogických momentů a reakcí zúčastněných postav. I v žánru sladkých televizních romancí lze najít zajímavé kousky. Tenhle k nim ovšem rozhodně nepatří. ()

Reklama

bobby_jean 

všechny recenze uživatele

Tak tu presne vidieť, že nikto si s tým nedal ani len minimálnu námahu a vlasne ani neviete prečo to vzniklo. A napriek tomu, že nie ste režisér, stačí mať pár filmov napozeraných na to, aby ste proste scény ako sa tu vyskytnú, v živote takto nenatočili...Ale tak bolo to milé no... ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Je jedno, jestli člověk u tohoto filmu uklízí, počítá nebo pracuje s počítačem. I kdyby u něj usnul, stejně by mu nic neuniklo. Je to typicky romantický film o tom, jak do života jedné ženy a její dcery vtrhne muž a převrátí ho vzhůru nohama, tedy obrazně řečeno. Film má zajímavý nápad, netáhne se, ale ani neubíhá. Tvůrci se sice o něco snažili, ale něco tomu pořád chybí, nedokážu přesně určit, co. Vytýkat mu můžete ledacos, já třeba to, že postrádal jiskru, takový ten důvod, proč si jej pustit znovu, proč od něj neodtrhnout oči a proč si jej oblíbit. Pochválit na něm taktéž můžeme cokoli, podle mne to byl výběr hlavních postav, mi do toho děje prostě nějak zapadaly. Od filmu nelze nic čekat, mít nějaké naděje. Člověk si jej může pustit jen jako kulisu a dělat při něm něco jiného, protože děj, jak jsem již psala je dokonale průhledný, bez jediné zápletky a převratu, tedy pokud tvůrci nemysleli převratem tu možnost žít ve světě lidí. Když to shrnu, není to nic, co bych si pouštěla opakovaně a s radostí, ničím nenadchne, ničím neurazí a ani se z něj nic nového nedozvíte. Takže za mě slabý průměr. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama