Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Farmář Greg žije poklidným životem ve vesničce Honeywood a hráči online RPG hry jménem „Skycraft“ se s ním mohou setkat při obchodování, nebo pokud mají zájem o jednoduchý úkol. Jednoho dne si ale z neznámého důvodu Greg uvědomí sám sebe a začne si všímat nejen chyb a nelogičností ve hře, ale i tupých NPC. Zářným příkladem je jeho soused rybář Baelin, opakujících neustále jednu a tu samou větu dokola. Každý den se navíc znovu a znovu setkává se šílenými hráči, kteří mu život ani práci neusnadňují a on se nestačí divit, co všechno se v jeho malé vesničce děje.
Tak by se dala shrnout zápletka série Epic NPC Man, která je sice jejich nejznámější, ale rozhodně ne jediná. Mezi další patří například Bored o zaměstnancích obchodu s elektronikou či kupříkladu PUBG Logic, kde v každé epizodě ukazují, jaké by to bylo, kdyby se tato hra odehrávala ve skutečném světě. (Arigato)

(více)

Diskuze

Uživatel berg.12 smazal svůj příspěvek.

Tom_Lachtan

Tom_Lachtan (hodnocení, recenze)

Naprosto geniální skeče, které v různých sériích VLDL nabízí jsou zkrátka skvělé, jasně, sem tam je něco horší, ale v průběhu let kvalita neklesá, naopak. Ať už díky větším prostředkům na kostýmy, nebo posilám na poli herců/tvůrců. Sranda se tu dělá z různých videoher, z práce v elektru a kdoví z čeho ještě možného. Kluci mají charisma, hlavní série střídají uspokojivě a některé díly jsou zkrátka jen vtipné, některé psychoticky bizarní a sureální natolik, že by se za ně nemusel stydět libovolný začínající art-filmař, co ujíždí na hašiši a u toho kreslí omalovánky (Bored série). A já si jdu koupit česnek. 

Reklama

Reklama