Reklama

Reklama

Selfie from Hell

Horor / Mysteriózní
Kanada, 2018, 75 min

Hannah (Alyson Walker) se po delší době opět setkává se sestřenicí Julií (Meelah Adams), ale jak se zdá, ta není vůbec ve své kůži. Z ničeho nic upadá do hlubokého spánku, a tak Hannah začne pátrat, co za tím je. Na jejím blogu zjistí, že hledala "Temnou síť". Od přítele Trevora (Tony Giroux) zjistí, že není radno si s tímto druhem "zábavy" zahrávat. Jenže Hannah je zvídavá a chce tajemství za každou cenu rozlousknout. Jenže opravdu za to stojí položit život?! Rozhodně se nedívejte na třináctou selfie... jinak to bude dlouhá a bolestivá smrt! (Rodriguez)

(více)

Recenze (25)

Miseet 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k názvu, jsem opravdu nečekala nic světoborného. Nicméně celou dobu to byl jakž takž přijatelný film z prostředí darknetu, ikdyž po hororové stránce to nefungovalo úplně dobře Jediné co trošku fungovalo byly lekací scény,.. No a ten závěr?????? Co to jako bylo? Nepochopila jsem... A ten "bubák"? Aspoň toho mohli udělat lepšího. Aspoň, že ta stopáž je přijatelná vzhledem ke kvalitě. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"LionsGate" zrejme nemajú do čoho "pichnúť", a tak investovali do takejto lacnej záležitosti. Ja som vždy tvrdil, že pokiaľ človek nemá kapitál, nech sa nesnaží natočiť horor, ktorý je na financiách doslova závislý. Ideálnou voľbou, sa tak potom javí nejaký ten "Scary Jump", v ktorom nie je zapotreby gore či masiek, pričom stačí dostatočný talent, aby tvorca vedel pracovať s atmosférou. No lenže, čo ak ho nemá? Respektíve, nie tak celkom dokáže diváka navnadiť, zamraziť, prípadne ho iným spôsobom po emocionálnej stránke zasiahnuť? Potom sa natočí takýto pozerateľný, znesiteľný, snaživý, no bohužiaľ veľmi priemerný "Selfie from Hell". Aspoň, že to rýchlo zbehlo .. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice budu vypadat natvrdle, ale já to nějak nepochopil. Na konci to vypadalo, že jsem se konečně chytil, ale pak přišlo nějaké vysvětlení, které mě znova uvrhlo do chaosu. Každopádně sem tam se tu najdou solidní známky napětí, má to i nějakou atmosféru a bloncka v hlavní roli je docela fajn. Ale i tak jsem dospěl k zjištění, že tyhle internety nejsou pro mě. 30% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, Hannah je tupá kráva, co dělá všechno obráceně. Lže, nedá na rady, když se chce pohybovat na darknetu, aby nesdělovala osobní údaje, a sestřenici, co upadla do kómatu, místo zavolání záchranky jen pozoruje. No blbka na kvadrát, ale jinak by asi tenhle film nesměřoval tam, kam se dostal. A schovat se ve sklepě? Tak to snad ne! Ale je fakt, že šlo o jednu z nejnapínavějších scén. Milosrdná stopáž, co rychle uteče, a konec, který potěšil... 2,5* ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Bez prestávky som videl asi dve tretiny, zvyšok som pre istotu s nezáujmom preskakoval aby som náhodou nechytil záchvat a nerozbil všetko naokolo (ďalšia možnosť by bola film vypnúť). Hlavná hrdinka je nadnormálne neznesiteľná, scenár otrasný, herci príšerní a celý film je založený na špatnom a absolútne neoriginálnom nápade. Každá scéna je tak nerealistická a doslova nechutná, že to celé pôsobí odpadovo. A najhoršie je na tom to, že už od samého začiatku sa film tvári tak vážne, že je to doslova prehnané. Naozaj sa mi nechce pozerať na tie dvojhviezdy, ktoré tomuto filmu dali. Toto je čistý, nefalšovaný odpad. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama