Reklama

Reklama

Selfie from Hell

Horor / Mysteriózní
Kanada, 2018, 75 min

Hannah (Alyson Walker) se po delší době opět setkává se sestřenicí Julií (Meelah Adams), ale jak se zdá, ta není vůbec ve své kůži. Z ničeho nic upadá do hlubokého spánku, a tak Hannah začne pátrat, co za tím je. Na jejím blogu zjistí, že hledala "Temnou síť". Od přítele Trevora (Tony Giroux) zjistí, že není radno si s tímto druhem "zábavy" zahrávat. Jenže Hannah je zvídavá a chce tajemství za každou cenu rozlousknout. Jenže opravdu za to stojí položit život?! Rozhodně se nedívejte na třináctou selfie... jinak to bude dlouhá a bolestivá smrt! (Rodriguez)

(více)

Recenze (25)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

O tupej blondínečke, ktorá objavuje tajomné zákutia darknetu, až kým sa jej to nevypomstí, Takže začne mať čoskoro pekné preludy, a objaví sa aj nejaký digitálny bubák, nech je sranda. Inšpirácia výborným Lights Out tam určite bola, najmä pri niektorých ľakacích scénach, čo bolo vlastne to jediné, čo v tomto zázraku ako tak fungovalo. Dokonca aj hlavná hrdinka ma zaujala viac vzhľadom ako svojim hereckým talentom, ale do takéhoto filmu sa zase hodí. Pre mňa sa jedná o typický detinský a scenáristicky podradný blábol, ktorý zachraňuje najmä fakt, že pri ňom človek nemusí dlho trpieť. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po príchode svojej sesternice u nej Hannah (Alyson Walker) pozoruje zvláštne zmeny správania. Všetko sa vyhrotí v momente, kedy Juliu (Meelah Adams) postihne ťažká choroba. Hannah sa snaží zistiť, čo sa jej sesternici stalo, a jej pátranie ju zavedie do najtemnejších častí internetu známych ako dark web. - Až príliš obyčajný moderný horor, u ktorého som mal pocit, ako keby som každú jednu scénu už niekde videl. Nápad nebol zlý a záhada okolo sesternice mi prišla zaujímavá, ale to prevedenie a ten digitálny škriatok na konci sú tak nezaujímavé, že som len krútil hlavou. Po tom krátkometrážnom snímku som na to bol dosť zvedavý, ale režisérovi sa toto vôbec nepodarilo previesť do celovečernej podoby, ktorá by fungovala. + herec z The Magicians ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Chcelo by to byť ako "Lights Out", no už po pár minútach je jasné, že tu sa bude kopať o dosť nižšia liga. Ale tomu pôvodnému mini-kraťasu to hanbu nerobí a pre hororových divákov je to myslím nenáročná, akceptovateľná jednohubka. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"LionsGate" zrejme nemajú do čoho "pichnúť", a tak investovali do takejto lacnej záležitosti. Ja som vždy tvrdil, že pokiaľ človek nemá kapitál, nech sa nesnaží natočiť horor, ktorý je na financiách doslova závislý. Ideálnou voľbou, sa tak potom javí nejaký ten "Scary Jump", v ktorom nie je zapotreby gore či masiek, pričom stačí dostatočný talent, aby tvorca vedel pracovať s atmosférou. No lenže, čo ak ho nemá? Respektíve, nie tak celkom dokáže diváka navnadiť, zamraziť, prípadne ho iným spôsobom po emocionálnej stránke zasiahnuť? Potom sa natočí takýto pozerateľný, znesiteľný, snaživý, no bohužiaľ veľmi priemerný "Selfie from Hell". Aspoň, že to rýchlo zbehlo .. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, Hannah je tupá kráva, co dělá všechno obráceně. Lže, nedá na rady, když se chce pohybovat na darknetu, aby nesdělovala osobní údaje, a sestřenici, co upadla do kómatu, místo zavolání záchranky jen pozoruje. No blbka na kvadrát, ale jinak by asi tenhle film nesměřoval tam, kam se dostal. A schovat se ve sklepě? Tak to snad ne! Ale je fakt, že šlo o jednu z nejnapínavějších scén. Milosrdná stopáž, co rychle uteče, a konec, který potěšil... 2,5* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Znáte to. Režisérovi krátkometrážních snímků se naskytne převést/rozvést své stěžejní dvouminutové dílo, nesoucí stejný název, do celovečerního formátu. Původní herečka mu kývne, jenže chlápek je nenažraný a přebrousí před natáčením vnadnou blond děvu, co sice nehraje nijak výjimečně, ale kdyby film nezaujal, tak tahle holčina ukáže zač je toho virtuální loket. Po tenisových loktech se v ordinacích netrhnou dveře s masturbačními lokty. Obsazení se tedy dá považovat za funkční. Nepřipravenost Erdayla Ceylana měla za následek, že film po zajímavě rozvrženém úvodu s náhle záhadně ochořelou vloggerkou, jejíž pletky s temnými webovými stránkami zvedly hormonální hladinu a investigativní zájem její blond sestřenici, k níž přijela na návštěvu z Německa, začal režijně a scenáristicky skomírat. Nejlépe to vystihuje výraz - prase aby se v tom vyznalo. Troufám si tvrdit, že přibližně od poloviny příběh přestal dávat smysl. Bylo úplně jedno, na jakém principu fungovala tajemná třináctá selfie, prokletí(?), posmrtný život(?), masturbační zlozvyky(?), ne, opravdu jsem nepochopil záměr režiséra. Do toho se mihne zombie selfíčkář, směšně vyvedený, originální prvky z první poloviny filmu vezmou za své. O gore film nezavadí, přitom je zde existence zvrhlých webů, jen se ale o nich mluví. Je vlastně škoda, že režisér se nechal strhnout prodlouženou verzí, načež se ukázalo, že nemá připraveno vlastně nic extrovně vymyšleného, co by obohatilo jeho kraťas. V tempu nepolevil, Alyson Walker je mrdatelná a první půlka filmu měla nápady, tajemnou auru, funkční lekačky a příslib solidního cyber teroru. V druhé půlce převládá zmatenost, nepřehlednost a celému tomu vrstvení chybí smysluplnost. Sakra, chlape, příště práskni i do gore, když nemáš nápad, jak to vypointovat. Nejpříčetnější byl režisér v tom, že to celé má jen k 75 minutám. 7/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice budu vypadat natvrdle, ale já to nějak nepochopil. Na konci to vypadalo, že jsem se konečně chytil, ale pak přišlo nějaké vysvětlení, které mě znova uvrhlo do chaosu. Každopádně sem tam se tu najdou solidní známky napětí, má to i nějakou atmosféru a bloncka v hlavní roli je docela fajn. Ale i tak jsem dospěl k zjištění, že tyhle internety nejsou pro mě. 30% ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Bez prestávky som videl asi dve tretiny, zvyšok som pre istotu s nezáujmom preskakoval aby som náhodou nechytil záchvat a nerozbil všetko naokolo (ďalšia možnosť by bola film vypnúť). Hlavná hrdinka je nadnormálne neznesiteľná, scenár otrasný, herci príšerní a celý film je založený na špatnom a absolútne neoriginálnom nápade. Každá scéna je tak nerealistická a doslova nechutná, že to celé pôsobí odpadovo. A najhoršie je na tom to, že už od samého začiatku sa film tvári tak vážne, že je to doslova prehnané. Naozaj sa mi nechce pozerať na tie dvojhviezdy, ktoré tomuto filmu dali. Toto je čistý, nefalšovaný odpad. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nakonec se ukázalo, že je americký horor „Selfie from Hell“ spíše nijaký, že nemá pořádný náboj a ani pořádné koule na to, aby ukázal něco víc, což je škoda. Někdy prostě jen nestačí, že je zde docela dobrý základ. Co následuje, už nemusí být zrovna výživné. Někdy je to prostě jen nuda, která není extra špatně provedena, ale bohužel v sobě nemá ani nic, co by bylo opravdu skvělé. A tohle není. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k názvu, jsem opravdu nečekala nic světoborného. Nicméně celou dobu to byl jakž takž přijatelný film z prostředí darknetu, ikdyž po hororové stránce to nefungovalo úplně dobře Jediné co trošku fungovalo byly lekací scény,.. No a ten závěr?????? Co to jako bylo? Nepochopila jsem... A ten "bubák"? Aspoň toho mohli udělat lepšího. Aspoň, že ta stopáž je přijatelná vzhledem ke kvalitě. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

No jo, je to chujovina, a co jako? Má to jen něco přes hodinu (když nepočítám titulky), takže si v klidu stihnete před spaním i vyhonit. A to se vyplatí! Navíc závěr je vskutku unikátní kupa hnoje, ten si rozhodně nenechte ujít. 🎬 20% ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Velmi slabé příběhově i herecky - zatímco Lights Out udělalo z původního kraťasu alespoň slušnou produkční záležitost, zde se sází pouze na "objevný" nápad moderních technologií - mobilní telefon a internet - provedení však velmi slabé. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská najde na darknetu odkaz, že když shlédne 13 selfie tak si pro ni něco/někdo příjde. Tak se na to podívá a něco na ni zaútočí mezitím se její sestra a nějaký it technik snaží přijít na to co se jí stalo. Tož viděl jsem horší horory co měly daleko větší hodnocení než tohle jen mě zarazil konec říkal jsem si to se mě to seklo nebo co a přitom tam stopáž běžela dál nic se nedělo a obraz stál a pak byl konec. P.s. já nevím, ale mě kdyby sestra ležela několik dní v komatu a nehýbala se a nejedla tak bych volal nějakého doktora nebo specialistu. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Dve scénky boli pomerne "husté", ale inak je to len ďalší brak, ktorý stratil svoje opodstatenie v deň, keď uzrel svetlo sveta... 20 %!! ()

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno z mých nejkratších hodnocení, jak tomu bývá u snímků, kde není podstata, ani náznak základu, a tudíž není co rozebírat, a jak uplatnit kritiku: "Už jsem viděla koně tancovat, medvěda na housle hrát, ale takovou zhovadilost ještě ne." ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Dá sa tu vytknúť nehorázna kopa vecí ako napríklad vykrádanie všetkého, nič moc kamera, otrasný scenár , slabé herecké výkony a citelne slabý rozpočet. Avšak pozerať sa nato dá, lakačky nestoja za veľa ale nie sú úplne vedľa a hlavná hrdinka je aspoň pekná. Ja by som aj dal tie 3 ale ten koniec to úplne pochoval. Keby nebolo toho že je to režisérova prvotina dal by som hviezdu. Určite nedoporučujem. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Velmi zaujimavy hororovy kusok,konecne nieco nove,namet fakt super,tajomno a atmosfera vyborna,Alyson Walker je sexica,takze mne sa to pacilo a selfie si ludia uz radsej nerobte...:-) ()

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

Kdyby to pojali trošku líp a nesrali do toho nějaký démony, bylo by to mnohem lepší. Myslím, že na darkweb se dá upozornit i přirozenou cestou a ta je mnohem děsivější, než démoni. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Režisér tentokrát zaváhal,a to se podepsalo na celém filmu,kde opravdu nefunguje skoro nic,kromě toho,že je celý nudný a zmateně natvrdlý.Pod tímto názvem jsem si představoval dobré gore a husí kůži. ()

Reklama

Reklama