Reklama

Reklama

Vánoční okouzlení

(TV film)
  • USA Magical Christmas Ornaments (více)

Obsahy(1)

Po těžkém rozchodu ztrácí Marie (Jessica Lowndes), kdysi zamilovaná do Vánoc, svého vánočního ducha. Její matka se jí snaží pomoci a posílá jí vánoční ozdoby z dětství. Pokaždé, když přijde poštou ozdoba, stane se v jejím životě něco pozitivního. Seznámí se i s přitažlivým sousedem Natem (Brendan Penny) a jak slaví blížící se Vánoce, pocítí, že přeskočila mezi nimi jiskra. Když Marii šéf zaúkoluje editovat knihu muže, který způsobil její zármutek, vzbudí v ní pochybnosti z minulosti, dokonce pošle pryč i Nata. Cítí se ztracená a hledá vánoční zázrak, který by jí vrátil sebevědomí i Nata. Vánoce se blíží a Marie musí naslouchat hlasu svého srdce jak v práci, tak i v lásce a doufat v ještě jeden zázrak ze svých kouzelných vánočních ozdob. (TV JOJ)

(více)

Recenze (8)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

To je tak naivní, až je to hezké... Film o jednom milostném trojúhelníku se zcela čekaným průběhem i koncem- naprosto bez jakéhokoli zvratu. Prostě Vánoční pohádka...30% ()

curil odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale herečka Jessica Lowndes mi zatím nepřirostla k srdci. Její herecké umění žádná sláva, a vyumělkovaná tvář s mega ústy, které působí na první pohled nepřirozeně, stačí. V tomto melodramatickém příběhu nebylo co hrát, tak zvládala. Vše je na jedno brdo; je to asi třetí televizní vánoční příběh, kde jsem Jessicu viděl, a jeden film byl horší než druhý. Tentokrát nezabírá ani ta proklamovaná vánoční nálada. Líbí se mi v popisku to klišé "... jak slaví blížící se Vánoce, pocítí, že přeskočila mezi nim jiskra". Není jim co závidět. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Když fanda vánočních filmů dá 20%, tak fakt něco není v pořádku. S Jessicou Lowndes lze najít více vánočních filmů, tento je ale nepovedený. Rozvláčný, plný nudných klišé a hloupých projevů, mezi herci to zjevně nejiskří, konec je přeplácaný (pro 8 dětí se pořádá velkolepá vánoční nadílka, které reálně nikdo neuvěří), hudba nudná, matka protivná, pošťˇák všudypřítomný a vlezlý, bývalý milenec odporný. Bída a nuda. ()

kralMiroslav 

všechny recenze uživatele

S Jessicou Lowndes som videl dva vianočné romantické filmy, okrem tohto ešte Nevestou v decembri. Oba sa dali dopozerať, ale fakt len počas vianočného obdobia. V tomto filme sa mi Jessica Lowndes páčila o máličko viac, no aj tak mám menšie výhrady k jej hereckému výkonu, chcelo by to menej prehrávania a tiež popracovať na prirodzenom úsmeve (ten nezvládajú aj väčšie hviezdy). Čo sa týka jej mužského partnera, tak sa mi viac pozdával herecký výkon Daniela Lissinga v Neveste v decembri. ()

absurdian

všechny recenze uživatele

Nepamatuju, že by se mi v životě stalo, abych se nedokázal na film dívat proto, že je mi z hlavní hrdinky fyzicky špatně. Tady jo. Navíc mi její oči přijdou dost tupé. Nedokážu filmu uvěřit, že se má jednat o spisovatelku. ()

Reklama

Reklama