Reklama

Reklama

Vánoční okouzlení

(TV film)
  • USA Magical Christmas Ornaments (více)

Obsahy(1)

Po těžkém rozchodu ztrácí Marie (Jessica Lowndes), kdysi zamilovaná do Vánoc, svého vánočního ducha. Její matka se jí snaží pomoci a posílá jí vánoční ozdoby z dětství. Pokaždé, když přijde poštou ozdoba, stane se v jejím životě něco pozitivního. Seznámí se i s přitažlivým sousedem Natem (Brendan Penny) a jak slaví blížící se Vánoce, pocítí, že přeskočila mezi nimi jiskra. Když Marii šéf zaúkoluje editovat knihu muže, který způsobil její zármutek, vzbudí v ní pochybnosti z minulosti, dokonce pošle pryč i Nata. Cítí se ztracená a hledá vánoční zázrak, který by jí vrátil sebevědomí i Nata. Vánoce se blíží a Marie musí naslouchat hlasu svého srdce jak v práci, tak i v lásce a doufat v ještě jeden zázrak ze svých kouzelných vánočních ozdob. (TV JOJ)

(více)

Recenze (8)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Když fanda vánočních filmů dá 20%, tak fakt něco není v pořádku. S Jessicou Lowndes lze najít více vánočních filmů, tento je ale nepovedený. Rozvláčný, plný nudných klišé a hloupých projevů, mezi herci to zjevně nejiskří, konec je přeplácaný (pro 8 dětí se pořádá velkolepá vánoční nadílka, které reálně nikdo neuvěří), hudba nudná, matka protivná, pošťˇák všudypřítomný a vlezlý, bývalý milenec odporný. Bída a nuda. ()

kralMiroslav 

všechny recenze uživatele

S Jessicou Lowndes som videl dva vianočné romantické filmy, okrem tohto ešte Nevestou v decembri. Oba sa dali dopozerať, ale fakt len počas vianočného obdobia. V tomto filme sa mi Jessica Lowndes páčila o máličko viac, no aj tak mám menšie výhrady k jej hereckému výkonu, chcelo by to menej prehrávania a tiež popracovať na prirodzenom úsmeve (ten nezvládajú aj väčšie hviezdy). Čo sa týka jej mužského partnera, tak sa mi viac pozdával herecký výkon Daniela Lissinga v Neveste v decembri. ()

Reklama

curil odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale herečka Jessica Lowndes mi zatím nepřirostla k srdci. Její herecké umění žádná sláva, a vyumělkovaná tvář s mega ústy, které působí na první pohled nepřirozeně, stačí. V tomto melodramatickém příběhu nebylo co hrát, tak zvládala. Vše je na jedno brdo; je to asi třetí televizní vánoční příběh, kde jsem Jessicu viděl, a jeden film byl horší než druhý. Tentokrát nezabírá ani ta proklamovaná vánoční nálada. Líbí se mi v popisku to klišé "... jak slaví blížící se Vánoce, pocítí, že přeskočila mezi nim jiskra". Není jim co závidět. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

To je tak naivní, až je to hezké... Film o jednom milostném trojúhelníku se zcela čekaným průběhem i koncem- naprosto bez jakéhokoli zvratu. Prostě Vánoční pohádka...30% ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama