Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je Silvestr 1992, horská samota kdesi u Děčína. Poslední den Československa. V jedné místnosti leží mrtvé tělo, ve druhé je na pokraji smrti Rédl. A jeho útrapy zdaleka nekončí. Rédlovi protivníci vědí velmi dobře, že mu musel někdo pomáhat – potřebují vědět kdo. Rédl umí vydržet hodně, ale každý máme bod, za kterým se zlomíme. A ten Rédlův se zdá být uložen hluboko v jeho minulosti. Rédlovy skutky mají však svůj dopad i mimo tuto samotu. Soud překvapivě propouští na svobodu bývalého šéfa StB z vazby. A ten má možnost Rédlovi jako už několikrát pomoct. Akorát že on se víc stará o to, jak se natlačit do kšeftu se zbraněmi, než aby uvažoval nad záchranou Rédla. Rédl se tak musí spolehnout jen na vlastní síly. A jak zjistí, přežít není vždy ta nejlepší možnost… (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (4)

Rédl (2018) (seriál)

  • Ivana jezdí Dacií 1300. Hlavní dvojice záporných postav, Karel a Jiří, mají VAZ 2103 (známý též jako Lada 1500). V epizodě Děs (2018) je možné je spatřit také ve škodovce řady 742. (FIAT 500)
  • V 28. minúte môžeme na stole vidieť diaľkové ovládanie moderného dizajnu, pravdepodobne od Smart TV, ktoré sa tam dobovo nehodí. V 40. minúte zase môžeme v pozadí vidieť moderný cenník benzínu a nafty aj s aktuálnou cenou. (bbaron)

Reklama

Reklama