Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Provalí se Johnovo tajemství. Beth protáhne Jenkinse po barech. Výlet s Tatem málem skončí katastrofou. (Paramount Network)

Recenze (12)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí epizodě dravé jako lev, nyní přichází zvolnění na úroveň vlka. Nemáme zde tolik zvratů, úmrtí, ale za to zvraty z minulé epizody zde dále rozhýbávají dějové kolečko kupředu a změny se dále projevují na konkrétních postavách. Navíc příběh se zde drží jen pár linek a nesleduje všechny dříve načrtnuté charaktery. O to více bude tato epizoda působit rozvláčněji, ale ne nudně. Postavy již známe natolik dobře, že očekáváme každý jejich čin či slovo, které příběh dále posouvá kupředu. Sheridan si sice občas dává na čas, ale rozhodně ne proto, aby nudil. Právě naopak, v jeho pojetí film vytěží maximum emocí z minima. A to prostě obdivuji a miluji. 80% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím zřejmě nejkratší epizoda, kde se toho velmi rychle semele docela hodně. Beth se ukazuje mírně v křeči, ale s brilantní strategií. Kraluje ve vtipné scéně z baru. Herecký repertoár Kelly Reilly je obdivuhodný, x různých poloh zvládá s dechberoucí přesností. A tentokrát není ani nouze o rvačky a pořádnou dávku kovbojů. Yellowstone má svojský rukopis a pomalu a nenápadně se divákovi dostává pod kůži ať je na to připraven nebo není. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénáristicky stojí za oběma díly Sicaria, může být pyšný na svou režijní prvotinu Wind River. Ovšem potenciál Yellowstoneu se mu zatím naplnit nedaří. Udržet tuhle rodinu pohromadě je čím dál obtížnější, protože „jenom jí to umírání trvá déle“. Jenže tam si vezme život nezaměstnaná matka tří dětí, tam honák dobytka a otloukánek Jimmy najde tele a pak dostane nakládačku, tam Beth zase provokuje nejednoho chlapa, tam John Dutton vezme vnuka do přírody k řece… ale nakonec se toho vlastně moc nestane. Sheridan dává značný důraz na prostředí a vykreslení postav. Ovšem dějově se mi to pod kůži zatím nezarývá. ()

Daddko 

všechny recenze uživatele

Na konci skvelé predstavenie Red Neck baru.  Živá muzika v správnom rytme, Budweiser (žiaľ nie CZ) len z flašiek, pohár je prepych, pekné ale duté dievčatá, jedna z mála veci ktoré by som si ešte rád niekedy zopakoval. A ako nechodia Afroameričania do Red Neck baru, tak nechodia Redneci do Black Baru. Rasová rovnosť v USA nikdy nebola a nebude. A to zďaleka stredozápad USA nie je Texas. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť nechápem prečo Duttnovi fungujú ako zabijaci, nedáva mi to zmysel. Každá vražda rodiny mi skôr pripomína krstného otca ako dobytkarov. Beth je riadna Bitch co dokazuje každou časťou. Scéna v bare bola top. What did you say? Bam a už lietajú bomby. John sa pekne bonduje s vnukom. ()

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečných 10 minut bylo skutečně vynikajících; skvělá atmosféra, skvělá hudba. Jimmy je sympatická postava. Ono celý seriál vlastně sestává z takových epizodických příhod, ale díky dobrému zasazení a tomu mindsetu hlavních postav si stále nemůžu stěžovat. Dlouhý černý vlak je definitivně jedním z lepších dílů série. ()

Reklama

Reklama