Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po Kaycovi jde kmenová policie a Jamie využije svůj právnický um. Rip najme nového kovboje a zbitý Jimmy si konečně vydobude trochu úcty. John se pokusí přitáhnout Monicu s Kaycem domů. (Paramount Network)

Recenze (10)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další herecký koncert Kelly Reilly. Už dlouho jsem neviděl tak brilantně zahrané psychické trápení, ale Beth to věříte v každém gestu. Nejlepší scéna je ta s výslechem, zcela pochopitelně. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejde k těm postavám nemít vztah. A ten vztah je natolik kvalitní a pevný, že si mě ta stopáž udrží a nenudí. A to je největší síla tohoto seriálu. Kde kdo může říci, že se tu toho moc neděje, jenže opak je pravdou. Děje se tu toho dost. A nejvíce se toho děje na poli lidských duší a jejich vnitřních motivací a vztahů. V tom je Taylor Sheridan tak silný a proto jsou jeho filmy tak dobře hodnocené. 80% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co je správné a co je zákon nejsou vždy stejné věci. Kayce (kterého chce John i s vnukem zpět na ranči) má tím pádem problém, protože to, že narazil na bílou dodávku, mělo dohru. Brácha Jamie ale přijde s elegantním řešením. Scéna se sourozenci v autě silná, protože „se jí dívala do očí a neviděla náznak lásky v jejím srdci.“ Znamení kovbojů (Y) dělají jenom těm, co dostali druhou šanci. „Dokážou“ tím, že se jim dá věřit. Důraz na prostředí a vykreslení postav! V nich toho moc dobrého opravdu není. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě si zahrál roli obchodníka s koňmi samotný tvůrce, scenárista a režisér Taylor Sheridan. (Punisher)

Reklama

Reklama