Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Johna a Yellowstone ohrožuje nové spojenectví. Jamie rozjíždí kampaň. Rip vytkne Kaycovi, že po něm žehlí průšvihy. (Paramount Network)

Recenze (11)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Beth, která se živí tím, že ničí kariéry druhých, Jamie, který má vysoké politické cíle, a Kayce, jehož tajemství musejí druzí neustále pochovávat. A jejich otec, který má vliv téměř všude (u prokurátora, u demokratů, u senátorky…). On hází klacky pod nohy druhým, oni mu to náležitě oplácejí. A teď se proti němu spojili. Ambiciózní developer a šéf konfederovaného kmene. „Je to nepřítel mého nepřítele!“ Jeden má pozemky, na kterých kvůli chybějící vodě nemůže obytnou čtvrť postavit. Druhý mu ji může poskytnout. Za určitých podmínek. Ne, není to tak pohlcující, jak jsme u jména Taylor Sheridan zvyklí. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Yellowstonu nic nepřichází zadarmo, a vše je vykoupeno značnou měrou fyzických i psychických sil. Každé rozhodnutí nese své následky, které Taylor Sheridan rozvede a použije v prospěch, ale spíše v neprospěch daných postav. 80% ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má nízky tep, dáme CPR. Wait what? CPR sa dáva len keď srdce už nebije. Anyway, to len taká zaujímavosť. Chlapi si dajú pár po papuli a ide sa ďalej, ženy vedia otráviť každým pohľadom. Niektoré problémy sa už nedajú skrývať. A poučenie na záver - medzi bojujúce psy sa človek nemá čo stavať. Leda že by išlo o iniciatívnu učiteľku 🤷 ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestkou začíná ten moment, kdy se člověk ani tak netěší na to co se bude dít, ale až uvidí zase své oblíbené postavy, snažící se vybruslit z pořádných šlamastik. A zřejmě to bude klíč k tomu, co zvedá dobré seriály, na ty unikátní. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama