Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rip se dostane do nebezpečné situace. Rozjíždí se plán, jak zmáčknout Johna Duttona a jeho styl života. Monica začíná náročnou rehabilitaci. (Paramount Network)

Recenze (11)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvom rade si treba ujasniť že turisti boli Číňania a nie Japonci. Komunistická reč starého Číňana o vlastníctve pôdy je príznačná. Moniky mi je ľúto, je na ňu smutný pohľad. Veselou vsuvkou je jej otec s patričnou indiánskou medicínou. Rip ma skvelú mušku, čo sa musí uznať. What's your name? Jimmy. Fuck you, Jimmy. To je také americké a zároveň vtipné. Nabudúce nespadni z koňa, cowboy... Najhoršie obišiel macko, najprv mu odklonia rieku s lososmi, následne mu idú po krku. A z eon je ten zlý... Skvelá scéna bola tá o jazdectve a ako pochopiť koňa. Skvelé. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se může podělat, to se podělá, a poté se začne podělávat to co se ani podělávat nemělo. Tak by šlo shrnout tuto epizodu. Rozpadá se zde totiž úplně vše. Rodina, ideály, zdraví i budoucnost. Vše je na nejisté půdě. Indiánský náčelník pláče nad tím, že jeho představy se neprotínají s realitou a on sám tak padá na hubu jako jeho předchůdce. Naši kovbojové si zatím musí vyžrat další značnou porci smůly, která jakoby neměla konce. Hold z vrcholu směřuje jen jedna cesta. Originální současný western tak pokračuje stylem seriálu The Knick, kde též vše směřovalo od špatného k horšímu (co se dějem týče, nikoli kvalitou seriálu). Strach o hlavní hrdiny je maximální (ala Hra o trůny), kvalita samotné epizody již ale dosahuje plného počtu hvězd. Jen tak dál Sheridane. 85% ()

Reklama

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci seriálu jde o nadprůměrnou epizodu. Plně zde doléhá všeobjímající ponurá atmosféra boje o přežití. Do toho vynikající soundtrack. Večeře s kovboji doprovázená originální skladbou byla dechberoucí scéna; ještě navíc, když se vezme v potaz předchozí vývoj s turisty na ranči. Rodina Duttonů najednou vypadá velmi křehce. Už se těším na rozuzlení. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc fajn herci. Všemu vládne neústupný Kevin Costner, vsadil na úsporná gesta, charisma z něj čiší, radost sledovat. Uťápnutý Wes Bentley je přesný (slizký i slabošský), smyslná Kelly Reilly totálně nekompromisní, ta by se „v baráku“ honáků neztratila. Charisma předkládá i Danny Huston, moc mě baví i málomluvný bourák Cole Hauser, který po nevýrazných letech dostal pořádnou roli. Tady je „každý“ krok vykoupený značnou měrou fyzických i psychických sil. Každé rozhodnutí nese své následky, v postavách toho moc dobrého není, protože neustále odkrývají své pokřivené charaktery. Ten, jemuž jsme fandili, udělá něco, co nás docela vyvede z míry. John Dutton (kterého dál trápí zdravotní trable) musí zkousnout, že na sponzorském večírku sedí u rodinného stolu sám. Jamie otevírá svou kancelář pro kampaň, z Beth cítí kůň každou negativní myšlenku a Kayce řeší dobře se nevyvíjející zdravotní stav své milé. Solidně depresivní díl. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrodružný díl s některými typicky westernovskými prvky, velkolepým medvědem, japonskými turisty a jednou výjimečně drsnou scénou. Postupně to vypadá, že každý další díl odkrývá tajemství jedné z postav, zde se začínáme dostávat pod kůži Ripovi a je dost možné, že pro nejednoho fandu seriálu to bude velký oblíbenec. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama