Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rip se dostane do nebezpečné situace. Rozjíždí se plán, jak zmáčknout Johna Duttona a jeho styl života. Monica začíná náročnou rehabilitaci. (Paramount Network)

Recenze (11)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se může podělat, to se podělá, a poté se začne podělávat to co se ani podělávat nemělo. Tak by šlo shrnout tuto epizodu. Rozpadá se zde totiž úplně vše. Rodina, ideály, zdraví i budoucnost. Vše je na nejisté půdě. Indiánský náčelník pláče nad tím, že jeho představy se neprotínají s realitou a on sám tak padá na hubu jako jeho předchůdce. Naši kovbojové si zatím musí vyžrat další značnou porci smůly, která jakoby neměla konce. Hold z vrcholu směřuje jen jedna cesta. Originální současný western tak pokračuje stylem seriálu The Knick, kde též vše směřovalo od špatného k horšímu (co se dějem týče, nikoli kvalitou seriálu). Strach o hlavní hrdiny je maximální (ala Hra o trůny), kvalita samotné epizody již ale dosahuje plného počtu hvězd. Jen tak dál Sheridane. 85% ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc fajn herci. Všemu vládne neústupný Kevin Costner, vsadil na úsporná gesta, charisma z něj čiší, radost sledovat. Uťápnutý Wes Bentley je přesný (slizký i slabošský), smyslná Kelly Reilly totálně nekompromisní, ta by se „v baráku“ honáků neztratila. Charisma předkládá i Danny Huston, moc mě baví i málomluvný bourák Cole Hauser, který po nevýrazných letech dostal pořádnou roli. Tady je „každý“ krok vykoupený značnou měrou fyzických i psychických sil. Každé rozhodnutí nese své následky, v postavách toho moc dobrého není, protože neustále odkrývají své pokřivené charaktery. Ten, jemuž jsme fandili, udělá něco, co nás docela vyvede z míry. John Dutton (kterého dál trápí zdravotní trable) musí zkousnout, že na sponzorském večírku sedí u rodinného stolu sám. Jamie otevírá svou kancelář pro kampaň, z Beth cítí kůň každou negativní myšlenku a Kayce řeší dobře se nevyvíjející zdravotní stav své milé. Solidně depresivní díl. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrodružný díl s některými typicky westernovskými prvky, velkolepým medvědem, japonskými turisty a jednou výjimečně drsnou scénou. Postupně to vypadá, že každý další díl odkrývá tajemství jedné z postav, zde se začínáme dostávat pod kůži Ripovi a je dost možné, že pro nejednoho fandu seriálu to bude velký oblíbenec. ()

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci seriálu jde o nadprůměrnou epizodu. Plně zde doléhá všeobjímající ponurá atmosféra boje o přežití. Do toho vynikající soundtrack. Večeře s kovboji doprovázená originální skladbou byla dechberoucí scéna; ještě navíc, když se vezme v potaz předchozí vývoj s turisty na ranči. Rodina Duttonů najednou vypadá velmi křehce. Už se těším na rozuzlení. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvom rade si treba ujasniť že turisti boli Číňania a nie Japonci. Komunistická reč starého Číňana o vlastníctve pôdy je príznačná. Moniky mi je ľúto, je na ňu smutný pohľad. Veselou vsuvkou je jej otec s patričnou indiánskou medicínou. Rip ma skvelú mušku, čo sa musí uznať. What's your name? Jimmy. Fuck you, Jimmy. To je také americké a zároveň vtipné. Nabudúce nespadni z koňa, cowboy... Najhoršie obišiel macko, najprv mu odklonia rieku s lososmi, následne mu idú po krku. A z eon je ten zlý... Skvelá scéna bola tá o jazdectve a ako pochopiť koňa. Skvelé. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama