Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kayce se chytne s Ripem. Beth začne skupovat pozemky, aby ochránila ranč. Monica začíná novou kapitolu na univerzitě. (Paramount Network)

Recenze (10)

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šílená postava Monicy si pro sebe rychle ukradla titul mého nejméně oblíbeného charakteru seriálu. Doufám, že se od ní Kacy brzy odstřihne. Celý ten rozchod je hrozně na sílu, pořádně to nedává smysl a její výstup na univerzitě byla přímo groteska. Jinak se vše drží v zaběhlých kolejích. Nemůžu říct, že by se Yellowstone nějak zhoršoval, nebo zlepšoval, on si jednoduše stále drží svou zábavnou kvalitu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fantasticky živelná Beth a velká bitva chlapského ega - Rip vs Kacey. Aby toho všeho nebylo málo, celá závěrečná scéna je jako jeden velký teaser do dalšího dílu. Kevin Costner hraje nevraživého morouse bravurně. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc fajn herci. Všemu vládne neústupný Kevin Costner, vsadil na úsporná gesta, charisma z něj čiší, radost sledovat. Uťápnutý Wes Bentley je přesný (slizký i slabošský), smyslná Kelly Reilly totálně nekompromisní, ta by se „v baráku“ honáků neztratila. Charisma předkládá i Danny Huston, moc mě baví i málomluvný bourák Cole Hauser, který po letech dostal pořádnou roli. John dál ignoruje lékařská doporučení, žádá Ripa o nejtěžší dosavadní věc („Možná nám tady dovolí zůstat a zestárnout. Ale my jsme jenom jejich náčiní. A tím i zůstaneme navždy.“). Linie s Walkerem zatím nenaplňuje potenciál, jak by měla, nebo mohla. Každopádně žádný pastel á la comicsové slátaniny, hezky přímé a nekompromisní, ale zároveň citlivě natočené. A s nádhernými scenériemi. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už jsem psal u jedné epky v první sérii, s oblíbeností jednotlivých postav je to jako na houpačce. V jednom díle je milujete, abyste je hned v následujícím skoro nesnášeli. I taková Monica, k níž jsem si začal stavět odtažitější přístup, si minimálně tady bere jednu scénu naprosto pro sebe. S tématem, co mi jako studentu geografie hodně leží v hlavě. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa plný počet za vzťahovú rovinu - Monike vraví otec, že nenájde pokoj, kým nebude s mužom, s ktorým je spätá naveky, Beth taktiež vyčíta Kaycemu odluku od ženy, ktorá sa len bála, že z neho bude muž ako je John. Chceš deťom niečo zanechať? Len či ešte budeš nejaké mať, začni makať na vzťahu a potom v stajni. Ako žiť v prítomnosti a zároveň myslieť na budúcnosť? Skvelá úvodná úvaha na hrbolatej ceste. Je načase aby Kayce prevzal velenie, (who's running this place anyway?🤔🤷) no stojí mu v tom Rip. Ten musí ustúpiť na želanie Johna, ale treba trošku zahrať aj divadielko & swallow some pride, ako sa hovorí na salaši. Ak sa chceš biť, príď za mnou. Dáme si jednu po papuli a ideme ďalej. Kto vyhrá, má pravdu 🤷 Beth pozná mužský svet až príliš dobre, aby si spočítala 1+1 a pár modrín na ranči. Záverečná scéna v bazéne bola čerešničkou na torte. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama