Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jamie se zoufale snaží napravit chybu. Kayce hledá důkazy. Monica s Martinem navštíví tradiční indiánskou štafetu. (Paramount Network)

Recenze (9)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jimmy sa snaží získať peniaze ale nemá ako a tak sa uchyľuje súťažiť so samotným režisérom. Jamieho dobieha interview pre noviny čo spôsobí, že aj samotná Beth ma strach a to sa kedysi zaprisahala, že sa už nikdy báť nebude. Kacey zisťuje, kto určite kravy neotravil. Myslím, že to boli práve naši noví bratia. Inak poklidne tempo každodennej rutiny. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivý manévr zatím nejhůře zahrané postavy série. Jamie je zajímavé persona plná křivd a vnitřní rozervanosti, ale Wes Bentley nemá repertoár na to, zahrát tuhle postavu na 100 procent tak, jak by bylo potřeba. I tak, vzhledem k vývoji celého příběhu a tempa v jakém se vypráví je to zatím vždy skvělá podívaná. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jamie ví, že jeho nedávné přešlapy přinesou další zlou krev, setkání s novinářkou bude mít dohru („Co jsi udělal, že jsi vyděsil jediného člověka, o kterém vím, že nezná strach?“). Na ranči stále nemají jasné důkazy, kdo stojí za úhynem dobytka. Místy mi vadí takové zvláštní dějové zaseknutí, které projektu zbytečně ubírá body. Právě potíže s tempem a rozvíjení vedlejších zápletek výsledný dojem rozmělňují a ani postávám moc nepomáhají. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama