Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jamie se zoufale snaží napravit chybu. Kayce hledá důkazy. Monica s Martinem navštíví tradiční indiánskou štafetu. (Paramount Network)

Recenze (9)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivý manévr zatím nejhůře zahrané postavy série. Jamie je zajímavé persona plná křivd a vnitřní rozervanosti, ale Wes Bentley nemá repertoár na to, zahrát tuhle postavu na 100 procent tak, jak by bylo potřeba. I tak, vzhledem k vývoji celého příběhu a tempa v jakém se vypráví je to zatím vždy skvělá podívaná. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jamie ví, že jeho nedávné přešlapy přinesou další zlou krev, setkání s novinářkou bude mít dohru („Co jsi udělal, že jsi vyděsil jediného člověka, o kterém vím, že nezná strach?“). Na ranči stále nemají jasné důkazy, kdo stojí za úhynem dobytka. Místy mi vadí takové zvláštní dějové zaseknutí, které projektu zbytečně ubírá body. Právě potíže s tempem a rozvíjení vedlejších zápletek výsledný dojem rozmělňují a ani postávám moc nepomáhají. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejspíš nadchází ta půlka série, co už bude extrémně silná a dovolí mi ve finále udělit zasloužený pětikvalt. Nevím, zda už jsem to zmiňoval, ale musím Yellowstonu pochválit vedle všech ostatních kvalit i to, jak podrobně zobrazuje kovbojský život v Montaně. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyděšená Beth je novinka. A Jamie za ní pořád chodí proč? Že je jediná možnost, jakkoli směšná? No jak se z tohoto dostanou... jsem zvědavá. A jde to? Každopádně souhlasím s komentářem Kaka, že Wes Bentley na tuhle roli fakt nestačí. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jimmy sa snaží získať peniaze ale nemá ako a tak sa uchyľuje súťažiť so samotným režisérom. Jamieho dobieha interview pre noviny čo spôsobí, že aj samotná Beth ma strach a to sa kedysi zaprisahala, že sa už nikdy báť nebude. Kacey zisťuje, kto určite kravy neotravil. Myslím, že to boli práve naši noví bratia. Inak poklidne tempo každodennej rutiny. ()

Reklama

Reklama