Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John se chystá spojit s bývalými nepřáteli. Jamie se uchýlí k násilí, aby ochránil ranč. Jimmy zkouší své štěstí na rodeu. (Paramount Network)

Recenze (9)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jimmy konečne získava rešpekt, Jamie ide zatiaľ dole prúdom, ako aj chystaný článok o Johnovi. Rip vie zabiť dve muchy jednou ranou a Kacey the merciful dáva druhé šance. John už vie kto je jeho skutočný nepriateľ a kto len proxy. Babenka nám akosi bleskovo mizne (snáď má len nejaký side quest), a mladý indián si dáva prvý kill - veľmi podobná scéna ako pri 1883. Má ešte šťastie, že nemusí zjesť ziadne srdce, ako back in the day. First je first a chlapec dostáva silnú lekciu do života o nezvratnej smrti. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten umí to a ten zas tohle, a všichni dohromady udělají moc – velkou paseku. Které partnerství bude silnější? Bratři Beckovi se jeví jako zajímaví zmetci, do ještě většího bahna šlápnul Jamie, který si pustil pusu na špacír před špatnou osobou. Ranč opouští dva honáci, uvidíme, zda a za jakých podmínek se ještě objeví. Trochu zbytečně některé linie natahujeme, mnohé charaktery se začínají chovat méně logicky, než bychom si přáli, a Taylor Sheridan, který k nám opakovaně vysílá drsné chlapácké projekty, zažil už po scenáristické stránce lepší chvilky. ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavi me to cim dil tim vic. Jamiemu konecne hrablo, hlavni story se paradne zamotava, vsichni jsou proti vsem a zaroven spolu proti ostatnim. A i vedlejsi storky jsou fajn, Jimmymu se proste musi fandit, ne ze ne. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, kde se výjimečně téměř nic neposere a to je samo o sobě dost velká rarita. Takže víceménně jde jen o prohlubování sporů a rán našich oblíbených postav a aby toho nebylo náhodou málo, přibudou i sympatická camea vedlejších rolí. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama