Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beckovi zuří, protože s nimi Duttonovi nechtějí spolupracovat, a situace se vyhrocuje. Jamie hledá nový začátek. Tate dostane prvního koně. (Paramount Network)

Recenze (18)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho to vypadá na vysoký standard na který jsme zvyklí, ale posledních pár minut to strhne do jiné dimenze a připomene to nejtvrdší "civilní" násilí, které si divák dokáže užít v tom smyslu, že je brutalita ještě v přijatelných mezích, ale zároveň to celé působí naturalisticky, dynamicky a hlavně je celá scéna extrémně napínavá. V tomhle je Sheridan nejsilnější, jako ryba ve vodě. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu zbytečně některé linie natahujeme, mnohé charaktery se začínají chovat méně logicky, než bychom si přáli, a Taylor Sheridan zažil už po scenáristické stránce lepší chvilky. Nicméně Beth dál popichuje Jamieho a přeje mu jen to nejhorší. Ten k „sobeckému“ činu nepřistoupí, protože ačkoliv nejde opravit zlomené kolo od vozu, „může použít jeho díly na výrobu nového.“ Finále hodně drsné a surové. S (jak je u Sheridana zvykem) příznačně nekompromisním koncem. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím jednoznačně nejlepší epizoda. Linka Jaimeho je lepší a lepší a jeho rozhovor s otcem neměl chybu. Epizoda pěkně prohlubuje vztahy (Beth a Ripe, Kayce a Monica). No a konec to vytáhl na jasných 5*. Z finále epizody jsem měl husinu po celým těle. Surový a drsný závěr v jaký jsem ani nedoufal že přijde, a nakonec to byla naprostá paráda. Na konci to byl Ten Taylor Sheridan jak ho známe. A poslední záběr je skvělá tečka za touto epizodou. "Zabijeme je, synku." :-) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Yellowstone je právem jedním z nejdiskutovanějších seriálů současnosti a jeho hype mu přeju i u nás v zámoří. Protože konkurence v rámci drsných sociálních dramat není nijak výrazná. ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chtěl jsem okomentovat až celou řadu, ale tenhle díl mě nenechal v klidu. Hodně intenzivní závěr a jen se podtrhlo to, co tvrdím dlouho. Alfa a omega seriálu jsou postavy a v tuhle chvíli mě už tahle banda z Yellowstonu má omotanýho kolem prstu a jsem opravdu hodně zvědav, co se bude dít. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doteraz najvyššie hodnotená časť seriálu a úplne oprávnene. Beth želá bratovi to najhoršie, aby ju karma dostihla v rámci tej istej časti. Za mňa najmenej logická časť bolo nechať jedného z bratov nažive a velice pojednávať o jeho zabití. Na to, že bol sám v chate, by som čakal, že ho rovno zotnú a zakopú niekde hlboko u seba na dvore. Ale chápem, že finále je ešte ďaleko 🙂 ()

Reklama

Reklama