Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Duttonovi se připravují na finální zúčtování s Beckovými a zjišťují, že rozepře může mít vážné následky. Beth pomůže Monice z nepříjemné situace. (Paramount Network)

Recenze (11)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna dechberoucí scéna střídá druhou. Nejdříve emocionální katarze nad osudem Jimmyho a jeho rodiny, následně exceluje situační scénka v luxusním obchodě s oděvy a na závěr nechává velký otazník Tate. Nedovedu si představit jinou variantu než-li tu, že desítka bude muset být ultra napínavá. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb Kevin Costner už toho má plné zuby, ale jednoduše má pořád zodpovědnost vůči rodině a musí ochránit rodinný podnik a jeho budoucnost. Tak Jimmyho linie přeci jenom dohru má (mrtvice vyvolaná úrazem), honáci se postarají. Ovšem v době, kdy na ranč přijede nezvaný host a sebere to, na čem Johnovi momentálně nejvíc záleží. Holt tady je „každý“ krok vykoupený značnou měrou fyzických i psychických sil. Beth v obchodě s módou válí! ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, kterou si pro sebe bere spíše ženské osazenstvo a člověk zase dostává prostor konečně přijít na chuť i té často rozpolcené Monice. To i ta ďábelsky nevypočitatelná Beth doručuje víc momentů, kdy jí člověk spíš fandí, než na ni nadává. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč musí v každém USA seriálu figurovat nevinná, ta jediná spravedlivá, čistá a strašně otravná pinda s neustálou touhou po stěhování a opouštění manžela, která akorát všem okolo komplikuje život a kterou bych s chutí nakopala zadek, protože nebývá nic víc než zkurvený pokrytec. Jsou všude. Většinou jsou to manželky vojáků a policistů. Ale jak je vidět, lze je instalovat kamkoliv. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER!! Vzhledem k tomu, jaký důvody Jamie uvedl k tomu, že nikoho nemá, mi jeho znovu shledání s bývalou přítelkyní přijde směšný. // Scéna v krámě na pět hvězd. Beth je prostě hvězda. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jimmyho doháňa minulosť a je načase, aby sa ukázali jeho noví parťáci. Perníkové chalúpky zvyknú sem tam rupnúť. Last minute to musí samozrejme ešte celé ohroziť, len aby si ešte raz mohol kopnúť. Omg here we go again... Všetko ale niečo stojí a tak nočná akcia nastáva akurát vtedy keď je na love aj hlavný nepriateľ. Ako už spomenul jeden užívateľ predo mnou, Monika začína byť veľmi otravná s tým, že nevie čo chce (facepalm) a ostatných uvádza do neistoty. Chcela ísť do mesta a nepočúvala rady starších. Keby niet Beth tak jej doteraz skúmajú telesné otvory. Bitch Beth je snáď horšia postava ako evil brothers, avšak keď sa zastáva Moniky s kompro vo vačku tak jej divák čosi aj odpustí. Ozaj a čo the Cowboy? Všimli ste si ako sa rýchlo vyparil keď sa šlo na lov? Myslím, že bol trójskym koňom bratov Beckov 🤔 ()

horskejvlk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásná příroda sněhem již zaprášené hory zvěstují, že “zima se blíží”. Děj je již jedno klišé za druhým, zejména trapná scéna rasové zaujatosti indiánskou kůži, to už je Amerika opravdu v koncích když vytahuje tyhle omleté rekvizity, tato scéna už v dnešní době opravdu nefunguje a naopak ponižované prodejní asistentky mi bylo opravdu líto (chudák Allison Dunbar)  morální převaha se opravdu nekonala když se nakonec Beth chovala stejně, vlastně hůř než ona. ()

Reklama

Reklama