Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Potyčka s Beckovými se chýlí ke konci a Duttonovi zachraňují člena rodiny. (Paramount Network)

Recenze (12)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dan sa správa ako v slasheri. Vie, že idú po ňom, ale má len jedného ochrankára. A to mal byť milionár... Na to, že mu idú po krku sa takmer ani nesnaží a dáva si dosť načas, aby rýchlo siahol po ďalej zbrani. Po dvoch nepriateľoch prakticky skladá zbrane. Wtf? Na môj vkus príliš romantický koniec - my sme zabili všetkých a nedostali sme ani ranu. A to sme bojovali proti náckom, milícií a vlastne všetkým. Ozaj, pamätáte ešte bombu v lietadle? Sir, get all the way off of my back about secret airport raid 🤷 ()

Johny203 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez gradácie, bez napätie, bez strachu o postavy. Predchádzajúci dej si dal poriadne záležať na to aby vybudoval tento spor a zakončené je to tak obyčajne. Aj ten moment s Ripom ako návnadou vyznel do prázdna.  Źiadne dobýjanie domu à la Gangs of London sa nekoná. Najslabšia epizóda doteraz. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každé rozhodnutí nese své následky, v postavách toho moc dobrého není, protože neustále odkrývají své pokřivené charaktery. Dan měl čekat tři maskované hošany. Jak bratři Beckovi hrozili, tak poměrně snadno vyklidili pole. Čekal jsem teda podstatně větší divočinu. Pár věcí se nicméně fajn uzavřelo, a to i bez zbytečného patosu (třeba v případě Ripa). Fajn pozvánka na třetí sérii. ()

horskejvlk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tolik povyku s vyděrači Beckovými, celá série gradovala s pány záhadnými a nakonec stačilo v posledním dílu zajet k nim na ranč a oba obyčejně odprásknout to mohly už ve 5 díle a byl pokoj, připadá mi to jako velmi obyčejný konec tak nějak podle zadání scénáře rychle ukončit 2 sérii. Černocha tedy afroameričana jménem Kovboj který opouští narychlo loď podezřívám že byl nasazeným špiclem Beckovými. Nicméně kulisy Montany fungují skvěle a stejně se člověk dívá dál a sní… ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důstojné finále, které nemá až tak dramatické, či snad dokonce epické vyvrcholení, ale slušně a celistvě uzavírá druhou kapitolu, kde některé pasáže byly strhující, většina "pouze" nadprůměrných. Očekával jsem ostřejší vypořádání s Beckovými ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama