Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth odhalí svému otci tajemství; John při hádce se dvěma kovboji vytahuje staré spory. (SkyShowtime)

Recenze (5)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není třeba pouze akčních či výhružkami smrtí oplývajících scén, aby byl člověk stoprocentně spokojený. Kolikrát stačí herecký koncert ústředního ansámblu, který ve změti složitých rodinných vztahů vtáhne do děje opravdu každého pravého fanouška Yellowstonu. ()

horskejvlk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Beth si upletla potrat ale může za to jemmie moc dobře věděla že podmínka je sterilizace kterou podepsala. Blbost na qvadrát starej Duuton se to dozví a najednou má být vše k ničemu, je to dcera a ta je odvěněná Ranč musí připadnout mužskému nositeli jména. Tady už námět mele z posledního tak vymýšlí blbosti. Jinak příroda a slalomářky super jen toho Jamieho je mi líto kam až ho doženou. ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť je tu Beth a Jamie, zas a znova. Našiel čas aby o minulosti vypovedala otcovi. Inak sa toho veľa nestane, stále kľudne tempo. Rainwater dáva nečakane Monike nový drive do života ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drsný moderní western, který se v posledních dílech nikam příliš neposouvá. Ekonomická evoluce se blíží k ranči a na stole je astronomická nabídka. Za něco, co pro Jamieho otce znamená celý život. Jinak právě Jamie si znovu vyslechne pár jízlivých vět od Beth, jakým kusem odpadu vlastně je. Pokolikáté už? A opravdu se nedá jejich vztah někam „posunout“? Jak je to v jejím případě s rčením káže vodu a pije víno. Honáci si povyrazí s jízdou na bizonech, jedna šťavnatá mladá blondýna by si ráda zajezdila na stárnoucím kovboji Lloydovi. Jako vážně? Vážně není (obecně) kde brát? ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama