Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jamie obdrží překvapivé novinky; Beth dostane nabídku; Jimmy si zvyká na cestách. (SkyShowtime)

Recenze (6)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Beth je pořád u jeho boku, a jediné místo, které s tou mrchou budu sdílet, je soudní síň nebo u její zasrané smrtelné postele. Kvůli ní mě nenávidí!“ Jamie je zase v centru dění, Wes Bentley ho hraje správně ukňouraně, navíc synek už zřejmě nechce být rodinným poserou. Právě na rodinu musí myslet Kayce, protože se Monica a syn Tate stále nevzpamatovali z koordinovaného útoku (nejen) na ranč. Nadále platí, že by neškodilo děj trochu urychlit a přitlačit na gradaci. Ale to bych se furt opakoval, protože takhle to Sheridan prostě uchopil. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvěsti těch, co už to mají za sebou, vůbec nelhaly, nakonec se opravdu nejzajímavější linky dočká Jimmy, o němž bych ještě před 10 díly vůbec neřekl, že mě bude někdy zajímat. Za to Jaimie a jeho absolutní odklon od rodiny mi začíná jít slušně proti srsti. Ale třeba to zapříčiní řádný spád událostí, co by tahle skomírající kovbojská sága zase potřebovala. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sloppy Lloyd zabudol na pravidlá. Rip musí byť všade. Cesty sú dlhé čomu nasvedčuje čerstvo oholený Jimmy. Monika má zbabelé a Johnovi sa to opäť rozpadá. Beth si dáva hubu na špacír, ale na starú korporátnu dračicu nemá. Jaimie zisťuje, že si bude musieť vybrať medzi dvoma rodinami. Táto posledná linka bude asi ešte zaujímavá, som zvedavý ako sa Jaimie rozhodne či, kedy a ako predhodiť otca spravodlivosti, keď sa ukáže, že on stál za útokom na ranč. Keď sa chceš štát vladárom impéria, musíš zabiť súčasného vladára. Pamätáte? ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama