Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skutečnosti ohrožují pouto Duttonových; Jimmy dorazí domů; Beth zvládá věci sama. (SkyShowtime)

Recenze (11)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alfou a omegou seriálu jsou postavy, děj je až na druhém místě. Každopádně vyvrcholení téhle série není zdaleka tolik úderné či alespoň zajímavé. Zlomená Beth nechce odejít od rodiny. A jelikož má ráda spontánní rozhodnutí, takhle při cestě domů unese duchovního. A v závěru si ještě udělá jednu „důležitou“ fotografii. Než si navrátivší „Texasan“ Jimmy vezme židli ke stolu a zahraje karty, proběhne pár facek. Hmm, s vedlejšími postavami (kovbojové na Duttonově ranči) bych se už jen opakoval. Soudce ještě rozhodne o vině a výši trestu v případě Piper Perabo a můžeme jít v klidu spát. Yellowstone bohužel sklouznul přesně tam, kam jsem si nepřál. Co si budeme nalhávat, tvůrci už (téměř) všechno, co mohli odvyprávět, odvyprávěli. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně klidnější zakončení než v minulé sezóně, kostky jsou ale vrženy a teď budeme bohužel nějakou dobu čekat než se dokutálí a ukážou nám, jak to celé dopadne. Beth opět vynikající. V poslední dekádě není moc seriálových postav které by byli takhle dobře napsané a zahrané. Za mě 95% ()

italka63 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr je opět bomba. Co říci? Že tenhle seriál je vymazlený od A po Z. Že má skvělou kameru, muziku, režijní vedení je skvělý. Všichni hrajou tak, že poznáte, jak je to baví. Miluju jak jsou všichni navlečení do všeho od Wrangler, je to moje srdcovka, přibyl nám nový RAM, no paráda. To jen tak na okraj... Takže, když pominu všechny výborné postavy, bude to dlouhý rok čekání na Kevina. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je jako naschvál, že v momentě, kdy vás seriál celkem nudí, vyrukuje rovnou se skoro filmovou stopáží u finální epky série. Naštěstí tu dojde i k mnoha hezkým momentům, pro něž jsem v hodnocení stále shovívavý. Ale Kayceho linka mi třeba přijde, pardon za slovník, totálně vytažená z prdele. ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teprve v posledních dílech si Yellowstone zdá se vzpomněl, v čem je jeho největší síla a konečně se dalo více prostoru vztahům uvnitř klanu Duttonových. Kevin Costner tady navíc naplno předvádí, že herecky je nahony napřed, před ostatními. Čtvrtá série je spíš slabší oproti těm předchozím, ale Costner tu dostává dost prostoru na to, aby to vytáhl do nadprůměrné podívané. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mal som pocit že som pozeral dvojčasť a naozaj, stopáž je 75min. Stalo sa tu toho dosť, Kayce našiel vlka a vízie smerujúce ku googlovaniu o čom boli, Jimmy odchádza do západu slnka so sexy snúbenicou. najlepšia linka patrila však Beth, ktorá je konečne užitočná a ukončuje Jamieho rozpoltenosť a celú väzenskú linku. Option 3 som očakával, poznajúc jej zmýšľanie. Menej jasná je linka s Market Equities a nahnevanou prez. Co to leakla? 🤷 Anyway, je tu aj súdne pojednávanie so Summer a skvelý rozhovor pri poháriku so sudcom, ktorý nevie aká budúcnosť čaká ich deti. That's the name of the movie! ()

Reklama

Reklama