Reklama

Reklama

Terčin zvířecí svět

(pořad)

Bav se, poznávej, sdílej a udělej svět zvířat lepším! Terka je dvanáctiletá slečna, která zbožňuje vše, co leze, skáče, plave či létá, zkrátka bez zvířecích kamarádů si svůj život vůbec nedokáže představit. A tak jsou obyvateli jejího pokojíčku psí chundeláč Quido stejně jako pestrobarevný elegán, chameleon jménem Karel. Když se však jednoho dne dostanou oba do problémů díky její chovatelské chybě, Terka si uvědomí, že zvířata tady přece nejsou jen pro naši zábavu, ale měli bychom o nich taky něco vědět, aby se i jim s námi žilo dobře! A tak se rozhodne založit vlastní zvířecí videoblog, spolu se svými kamarády o nich natáčet videa a hlavně, dělit se o ně s ostatními zvířecími fanoušky. Hned v prvním vydání se tak diváci mohou těšit na napínavou králičí detektivku, průzkumnou výpravu za tchořem do naší domácí divočiny anebo na originální video o tom, jak vlastně náš svět zvířata vnímají. A chybět nebudou ani zábavná videa od samotných diváků s nejrůznějšími kousky, které dokáží jejich mazlíci! (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřte všemu co tam vidíte. Pokud si pořizujete zvíře a chcete o ně správně pečovat, tak si buď pečlivě prostudujte důvěryhodné články na internetu nebo se obraťte na nějákého certifikovaného chovatele. Na youtube je určitě řada dospěláků kteří se tím zabývají a mají z chovem domacích zvířat léta praxe. Ale na malé děcka se nikdy neobracejte páč o tom ví exkrement. ()

Asmodin odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotim díl s morčaty. My svými poplatky podporujeme nesprávné zacházení se zvířaty, nelegal. množírny a debilní výchovu dětí (těm rodičům jsou jejich děti úplně u pr.). Super HNUS. Dospělého člověka by mohlo napadnou, že Terka zavítá do ChS. ()

Reklama

lele 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt hloupý. Inža je sympaťák, ale to je tak vše. Trapně předstírané situace, jakože jdeme něco řešit a vůbec nevíme, co to bude, stupidní dabování nevtipných domácích videí, hlavně nepříliš příkladné zacházení se zvířaty. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama