Reklama

Reklama

Katie se loučí

  • USA Katie Says Goodbye
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie je jedinou živitelkou rodiny v karavanu, kde bydlí se svou matkou. Katie pracuje jako obsluha v hostinci v opuštěné díře na kraji arizonské pouště a přivydělává si také tím, že si nechává platit za sex s několika místními a laskavým řidičem náklaďáku jménem Bear, který tudy pravidelně projíždí. Její cíle jsou však větší, než se jen protloukat ze dne na den. Šetří, aby se dostala z Nového Mexika a začala nový život v San Franciscu. Když se Katie setká s Brunem, tichým a pohledným novým mechanikem v Budově opravně aut, okamžitě se do něj zamiluje. Jakmile spolu začnou chodit, Katie si je jistá, že se všechno v jejím životě začíná obracet k lepšímu. Ani v nejmenším ovšem nečeká, že ostatní lidé z jejího městečka náhle zradí její důvěru. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (36)

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Taková drsnější Díra u Hanušovic. Tyhlety neradostný filmy nemám moc rád, takže v nich hledám, z čeho mít radost. U Joe jsem si užil návrat Nicolase, u Winter's Bone Lawrencový hlas; tady jsem si chtěl užít nechráněnej pohled na Oliviina prsa, jenže ten závěr jako by mi dal jasně najevo: „Ty prasáku, i kvůli tobě je ta holka teď dočista v prdeli!“ Takže se teď za svý pudy stydim a budu si muset pustit ňákou pozitivní pohádku. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Máme tady další snímek obyčejné děvky, která se strašně diví, jak je její život těžký. Je sice zajímavý pozorovat to, jak se jí všechno rozpadá pod nohama, ale komu by to reálně vadilo. Když se chová tak, jak se chová. Celkově jsem si pořád říkal, že všechny postavy jsou nějaký moc dementní. Jinak se na to koukalo pěkně, o tom žádná. Hodinku a půl se tím zabít dá uspokojivě. Na festivalový film hodně dobrý, nenudil jsem se. Kdyby jednu scénku udělali ještě víc odvážnější, dal bych tomu i větší hodnocení. ()

Reklama

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Vlastne by to bola celkom priemerná, milá, ale priemerná americká indie dráma. Lenže, Wayne Roberts našiel Oliviu Cooke a tá má oči i úsmev roka. Veril som jej absolútne všetko - autenticky zamilovaná, nevinná, smutná, zraniteľná, nado všetko krásna. A dokonale (ne)fungujúca chémia s hundrošom Christopherom Abbottom, ktorý si vyberá čím ďalej lepšie úlohy. Snáď im funguje i v skutočnom živote. GO Katie. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Depresivní, tragická indie, která vás přes to všechno, co si Katie vytrpí od lidí kolem ní, tak nějak donutí obdivovat lidského ducha. Katie je naivní mladá holka, co ve světě vidí jen dobro, ačkoliv ji všichni kolem ní odporně využívají a jejich troufalost každým dnem stoupá. Na konci si jen přejete, aby si nešla hodit provaz, jako by to asi udělala většina lidí na jejím místě. Olivia Cooke je neuvěřitelná. Ve spravedlivém světě by ji nominace na Oscara neminula. Režie i kamera jsou vynikající. Tenhle film si budu pamatovat ještě dlouho. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ životný výkon Olivie Cooke - snímok sa oplatí pozrieť už len kvôli nej. Neskutočne milá, príjemná a krásna... každá scéna s ňou bola úplne iný level ako scény bez nej (našťastie tých bolo veľmi málo). Šikovne natočená indie dráma o tom, že najviac bolí bodnutie do chrbta od tých, od ktorých to najmenej čakáte. No je dôležité nevzdávať sa a bojovať ďalej, veď ktohovie čo nám život prinesie. Inak čo sa týka toho jej modlenia v posteli, som na vážkach, či by bol jej otec na ňu hrdý, no na druhú stranu aj napriek tomu privyrábaniu si, na mňa dokázala postava Katie pôsobiť neuveriteľne krehko, jemno a so srdcom na dlani (aj keď mi miestami jej naivita liezla na nervy). A to sa cení. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama