Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co mladá Mara porodí syna Ivana, začne její nejhorší noční můra. Ivanův otec – vlivný podnikatel je obviněn z ekonomických zločinů a je na útěku před policií i před svými partnery. Tajně se spojí s Marou a přesvědčí ji, aby spolu všichni tři utekli do Itálie. Jeho partneři jej ale nehodlají nechat naživu, protože by mohl dokázat svou nevinu. Když je na čerpací stanici dostihnou, mají uprchlíci jedinou možnost, jak se zachránit – musí nechat Ivana v autě a utéct. Mara je postavena před kruté rozhodnutí – má kvůli muži, kterého miluje, opustit své dítě? (Balkanfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Depresivní a nepříjemná depka ze Slovinska! Hlavní hrdinka je postavena do velmi nepříjemné situace, kde bude čelit rozhodnutí mezi svým čerstvě novorozeným synem anebo mužem, kterého až chorobně miluje. Slovinsko servíruje hodně hutnou psychologickou dramu, která se nebojí nahoty a detailního porodu za což zvedám palec nahoru, ale trošku mi vadilo pomalejší tempo. Je to trošku art. Matky film budou zvládat těžce, takže opatrně! 6/10. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Tak syrově naléhavý a silně naturalisticky podaný filmový příběh se zrovna často nevidí. Od začátku až do konce diváka provází tísnivý pocit vyvolaný představou, co hrozného se zase přihodí. Nemalou zásluhu na tom má bezesporu také Maruša Majer, která se do role bezmocné a zoufalé prvorodičky naprosto dokonale převtělila, jak emotivně ji zahrála. Scénář je možná maličko překombinovaný, ale jinak nemám sebemenší výtku. Když zapátrám v paměti, tak si nevybavím žádné jiné setkání se slovinskou kinematografií a musím konstatovat, že jsem si napoprvé vybrala moc dobře, jelikož šlo o nesmírně silný zážitek. (85%) ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

podstata příběhu je až na konci .Rozhodnutí nežít jako pronásledovaní běženci.Je vidět že mnozí buď neví ,nebo nebo zapoměli jak se tady po 89 rozmohly mafiánské východní praktiky.Denně nějaká vražda.Zakopné prostitutky...Mara pochopila že si je najdou všude.A nezastaví se před ničím.A řeči peněz rozumí velice kdekdo.I na úřadech ()

WUTEN 

všechny recenze uživatele

Mara porodí sice syna Ivana ale řve jak makak co mu sebrali banán, to je jako když soused zapne sbíječku zrovna když jste zalezli do brlohu. Manžel Rok Kratochvil chtěl jméno Taras, jediný člověk co měl plán a myslel. Mladá a životem nepolíbená Mara se nechala ojet od rádoby podnikatele co je starší o víc jak 20 let, ona nevzdělaná, tupá, hysterická slepice. Burger až budě příště natáčet její pozadí tak ať to rovnou natáčí v žánru horor. A takhle to dopadá v reálném životě, ze všeho nejvíc bude trpět jenom to dítě. Ze života, s emocemi, napětím a úsměvným zakončením které mě překvapilo. Jedním slovem Balkán, žádné sraní s mladou paní! ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Šedivá deprese na slovinský způsob. Snad nikdy jsem u filmu nepociťoval takovou tíseň. Je hodně detailní už od prvních minut, přes které jsem měl dost velký problém se vůbec prokousat. Myslím že tvůrci se takto snažili co nejvíc vykreslit pouto mezi matkou a dítětem, kdy vám pak na základě dalších rozhodnutí hlavní hrdinky zasazují ránu za ránou. V závěru jsem byl doslova zpráskaný a čekal na ránu z milosti, která přišla v podobě finále, u kterého jsem nedýchal. Taky nebudete. Dýchat ani litovat toho času.. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve Slovinsku a v Itálii. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 13. září 2017 v Lublani na Festivalu Slovenskega filma. (Varan)

Reklama

Reklama