Reklama

Reklama

Nelegální obchod

  • Velká Británie General Commander (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Jihovýchodní Asie je překrásná země plná skvělých lidí, kultury, spirituality a měst pulsujících životem, ale pod tou krásnou fasádou se ukrývá nepřátelská temnota, špína, prostituce, otroctví, drogy a zkorumpovaní úředníci. Vyznamenaný agent CIA Jake Alexander se plně věnuje mýcení zločinu v jihovýchodní Asii jednak proto, že je zvyklý pracovat naplno, jednak proto, že si svůj nový domov zamiloval. Při misi, jejímž cílem bylo zastavit organizaci obchodující s lidskými orány, přijde Jake o důležitého člena týmu Zacha Stevense, který byl při pokusu o infiltraci zabit. Když o tom Alexander podá hlášení, jeho dlouhodobý řídící důstojník Jessica Thompsonová ho informuje, že případ obchodníka s orgány je v důsledku této nešťastné události uzavřen a jeho tým bude převelen do jiné části světa.Alexander a členové jeho týmu, frustrovaní z toho, že vrah unikne spravedlnosti, se dohodnou, že se případu nevzdají, dokud Stevensova vraha nedostanou. Protože nechtějí být přeřazeni, rozhodnou se dát u CIA výpověď a vytvořit jakousi ochranku financovanou Alexanderovou starou přítelkyní, ruskou miliardářkou Katjou Sokolovou žijící v Hongkongu. Sokolová souhlasí, že bude operaci financovat výměnou za svou ochranu a bezpečnost. Se zdroji Sokolové má tým k dispozici všechno, co potřebuje, aby předal zločince spravedlnosti, a nemusel se starat o zásady, pravidla a předpisy CIA. Jakmile je tým nezávislý, neústupně zločince pronásleduje a je odhodlán použít všechny prostředky. (Filmbox)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (30)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Po úvodných 20 minútach som mal (opäť raz) nutkanie povedať, že Števo je späť. Ale (opäť raz) musím skonštatovať, že nie je. Najväčším pozitívom novej seagalovky je, že je krátka, má exotické exteriéry a celkom solídneho hlavného záporaka (podoba s Mauriziom Arrivabenem ma neskutočne pobavila :D). Dokonca zo začiatku mi prišla byť aj celkom napínavá. Ale potom sa spustila klasická nuda, ktorú sem tam preruší iba krátka, nedobre natočená akčná scéna. Inak z toho bolo dosť cítiť, že sa jedná o pilot k seriálu, ktorý (zrejme) nikdy nevznikne - postáv v Stevenovom teame je veľa a niektorým (Aziatka na motorke) sa venuje až prílišná pozornosť. Pišta by už asi s herectvom mal seknúť a začať sa naplno venovať svojej hudobnej kariére. 15 % ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak copak to tu máme? Ha! svaté sádlo opět v akci! No to jsem si nemohl nechat ujít i když jsem nedoufal v nic co jsem nemohl dostat. Ale vlastně zase jako něco jo. Minimálně tu tradiční poctivou dávku srandy z tohoto kdysi akčního hrdiny. Psát další komentář by byla zbytečná ztráta času, který lze využít i jinak.15% ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jake Alexander (Steven Seagal) vede tým, který jde po mužích obchodujících s lidskými orgány. Při akci ztratí člena a vedení je chce z případu okamžitě odvolat. Zbytek týmu se proto musí rozhodnout o dalším postupu, protože Orsetti (Edoardo Costa) nesmí uniknout spravedlnosti... Jediným plusem jsou snad lokace, protože se nenatáčelo v Bulharsku nebo Rumunsku. Ve filmu je zoufale málo kvalitní akce. Akční scény nanabídnou něco speciálního, protože jsou špatně sestříhané a nezajímavé. Původně se mělo jednat o dvanáctidílný seríál, ale je asi jedině dobře, že z toho sešlo, protože by to byla nuda a ztráta času. Steven Seagal má být za hlavní hvězdu, ale jeho čas strávený před kamerou tomu vůbec neodpovídá. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Strašný, hodně strašný, naprosto příšerný a byť film má začátek a konec, tak filmu chybí prostřední část děje a tak se skáče mezi různými Asijskými zeměmi a snaží se vyplnit jedno velké prázdné nic. Nemluvě že i ty dialogy sou naprosto děsný a některé na sebe ani nenavazují. A byť film vypadá relativně hezky a neni zde žádný odporný filtr, tak jako u jiných filmů tohohle ražení, tak tvůrci šetřili kde se dalo. A proto během přestřelek, ani neni slyšet zvuk střelby a když už je slyšet, tak neodpovídá dané zbrani. Násilí je celkem ok, jeden ze záporáků se i relativně snaží, ale nemá šanci ukázat něco víc, což je škoda. Ale osobně mně nejvíc potěšil Byron Gibson, už v minulém filmu s Míšou (Asijská spojka) se mi líbil a tady nehraje vyloženě špatně, je škoda že hraje v takovýchto odpadech, mohl by si zahrát v nějakém větším a lepším béčku, nejlépe cynického zaporáka. Nicméně Míša Kulička, je zde vyobrazen jako špičkový agent CIA (CIA je zoufalá když nabírá takové to lidi) a ke konci začne mít i traumata, nicméně nejlepší vtip, sou ty dva plakáty co tady visí, v obou je Míša vyfocen s neprůstřelnou vestou a s puškou, jeden by tedy čekal, že se i tohle objeví ve filmu, ale neobjeví, nejlepší marketing co sem kdy viděl. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Opět další zbytečný film Stevena Seagala. Ve filmu se objevuje spíše spontánně, než že by měl hrát hlavní roli. Jeho souboje v tomto filmu, konkrétně pouze 2 za celých 85 minut, jsou tak špatně natočené a sestříhané, že diváka bolí oči a fanouška Stevena bolí srdce, v jakém totálním propadáku může Seagal hrát. Děj je šíleně nudný, až je prakticky o ničem, včetně přestřelek a akčních scén, které buď vůbec nejsou nebo jsou zcela nekoukatelné. Vedlejší herci brutálně nezajímaví a to nemluvím o hlavním záporákovi, který je úplně mimo mísu. Velké, opravdu velké zklamání a zbytečně promarněných 85 minut mého života. 0/10. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Počas záverečnej prestrelky používa hlavný záporák revolver, avšak výstreli znejú akoby pálil z pištole s tlmičom. (johnsnow)
  • Jako choreograf kaskadérů a režisér druhého natáčecího štábu na filmu pracoval Ron Balicki. (Rominator)
  • Filmovou manželku Stevena Seagala (Jake Alexander) si zahrála jeho skutečná žena Erdenetuya Batsukh (Tuya Alexander). (Rominator)

Reklama

Reklama