Reklama

Reklama

Nelegální obchod

  • Velká Británie General Commander (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jihovýchodní Asie je překrásná země plná skvělých lidí, kultury, spirituality a měst pulsujících životem, ale pod tou krásnou fasádou se ukrývá nepřátelská temnota, špína, prostituce, otroctví, drogy a zkorumpovaní úředníci. Vyznamenaný agent CIA Jake Alexander se plně věnuje mýcení zločinu v jihovýchodní Asii jednak proto, že je zvyklý pracovat naplno, jednak proto, že si svůj nový domov zamiloval. Při misi, jejímž cílem bylo zastavit organizaci obchodující s lidskými orány, přijde Jake o důležitého člena týmu Zacha Stevense, který byl při pokusu o infiltraci zabit. Když o tom Alexander podá hlášení, jeho dlouhodobý řídící důstojník Jessica Thompsonová ho informuje, že případ obchodníka s orgány je v důsledku této nešťastné události uzavřen a jeho tým bude převelen do jiné části světa.Alexander a členové jeho týmu, frustrovaní z toho, že vrah unikne spravedlnosti, se dohodnou, že se případu nevzdají, dokud Stevensova vraha nedostanou. Protože nechtějí být přeřazeni, rozhodnou se dát u CIA výpověď a vytvořit jakousi ochranku financovanou Alexanderovou starou přítelkyní, ruskou miliardářkou Katjou Sokolovou žijící v Hongkongu. Sokolová souhlasí, že bude operaci financovat výměnou za svou ochranu a bezpečnost. Se zdroji Sokolové má tým k dispozici všechno, co potřebuje, aby předal zločince spravedlnosti, a nemusel se starat o zásady, pravidla a předpisy CIA. Jakmile je tým nezávislý, neústupně zločince pronásleduje a je odhodlán použít všechny prostředky. (Filmbox)

(více)

Recenze (30)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(15%) To teda byl GENERAL COMMANDER jak vyšitý ! ;) Špičková, elitní skupina vedena mistrem všeho, S.Seagala. No, asi se zdržím podrobnému komentu. Nehodlám zde Seagala shazovat, měl by se ale na ty filmy už vysrat. Já dokážu ocenit i slabší akční béčka, které jsou mnohými hůře hodnoceny. Třeba je např.je paradox, že nejnovější film od režiséra K.Waxmana (ano, přesně ten je víceméně zodpovědný za sračky, které se Seagalem natočil) THE HARD WAY mi překvapivě sedl. No a nyní k tomuto dílku ? Bylo to od začátku do konce nudné. Děj je primitivní, na což jsme od béček zvyklí, ale měl i pár logických děr. Nesedla mi herecká sestava a už vůbec ne jejich postavy. Akce je zde také docela málo. Z úvodu jsem byl docela znechucen, nedokázal jsem si vychutnat žádnou akční scénu, vše bylo tak narychlo sestříháno a kamera byla prostě dost chaotická. I závěr mi přišel dost uhozený, pár převrácených aut a poté amatérsky natočená scéna s vrtulníkem a jeho fantastickým výbuchem jak namalovaným na obrázku ze školky. Seagal je zde strašně nevýrazný, takže ani kvůli němu to nemá smysl vidět. Bitky má zde dvě, vlastně jen jednu kdy ukáže pár chvatů, ale je to špatně natočené a ta druhá je s noži (rovněž není o co stát). Tak co k tomu ještě víc dodávat ? I ty slabší filmy s M.Dudikoffem byly lepší. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Pomsta je pre mladých. Tu ide o to, čo je správne.“ Moc mi nesedia tieto seagalovky, v ktorých Steven šéfuje tímu, pozostávajúcemu z úplne nezaujímavých mladých tvárí, ktoré vyzerajú ako modelky a učitelia karate, nič proti modelkám a učiteľom karate. Akcie málo, scenár nudný. Koprodukcia Maďarska, Filipín a UK. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak copak to tu máme? Ha! svaté sádlo opět v akci! No to jsem si nemohl nechat ujít i když jsem nedoufal v nic co jsem nemohl dostat. Ale vlastně zase jako něco jo. Minimálně tu tradiční poctivou dávku srandy z tohoto kdysi akčního hrdiny. Psát další komentář by byla zbytečná ztráta času, který lze využít i jinak.15% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Stívn se objevuje na scéně stále méně a méně. Vlastně by se tenhle film ani nedal nazvat Segalovkou. Máme zde nějaký super über tým, který se zaměřuje na potírání obchodu s životními orgány. A to je tak zhruba všechno co se k tomu dá napsat. Dvě akce, kýbl nudy a ztěží jeden tlouštíkův souboj. 10% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jake Alexander (Steven Seagal) vede tým, který jde po mužích obchodujících s lidskými orgány. Při akci ztratí člena a vedení je chce z případu okamžitě odvolat. Zbytek týmu se proto musí rozhodnout o dalším postupu, protože Orsetti (Edoardo Costa) nesmí uniknout spravedlnosti... Jediným plusem jsou snad lokace, protože se nenatáčelo v Bulharsku nebo Rumunsku. Ve filmu je zoufale málo kvalitní akce. Akční scény nanabídnou něco speciálního, protože jsou špatně sestříhané a nezajímavé. Původně se mělo jednat o dvanáctidílný seríál, ale je asi jedině dobře, že z toho sešlo, protože by to byla nuda a ztráta času. Steven Seagal má být za hlavní hvězdu, ale jeho čas strávený před kamerou tomu vůbec neodpovídá. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Strašný, hodně strašný, naprosto příšerný a byť film má začátek a konec, tak filmu chybí prostřední část děje a tak se skáče mezi různými Asijskými zeměmi a snaží se vyplnit jedno velké prázdné nic. Nemluvě že i ty dialogy sou naprosto děsný a některé na sebe ani nenavazují. A byť film vypadá relativně hezky a neni zde žádný odporný filtr, tak jako u jiných filmů tohohle ražení, tak tvůrci šetřili kde se dalo. A proto během přestřelek, ani neni slyšet zvuk střelby a když už je slyšet, tak neodpovídá dané zbrani. Násilí je celkem ok, jeden ze záporáků se i relativně snaží, ale nemá šanci ukázat něco víc, což je škoda. Ale osobně mně nejvíc potěšil Byron Gibson, už v minulém filmu s Míšou (Asijská spojka) se mi líbil a tady nehraje vyloženě špatně, je škoda že hraje v takovýchto odpadech, mohl by si zahrát v nějakém větším a lepším béčku, nejlépe cynického zaporáka. Nicméně Míša Kulička, je zde vyobrazen jako špičkový agent CIA (CIA je zoufalá když nabírá takové to lidi) a ke konci začne mít i traumata, nicméně nejlepší vtip, sou ty dva plakáty co tady visí, v obou je Míša vyfocen s neprůstřelnou vestou a s puškou, jeden by tedy čekal, že se i tohle objeví ve filmu, ale neobjeví, nejlepší marketing co sem kdy viděl. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nelegalní obchod, no já se nedivim. Tenhle film musel být nelegální, protože tohle vytrousit je zcela nebezpečný a nevyhovující vůči očím a mozku. Co tim chce Segal naznačit? Celej film se tam opírá a zas hází ty svalnatý držky. Chce nám tímto snímkem něco naznačit? To se dozvíme na konci pořadu. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Trailer vyzeral celkom výpravne, takže som dúfal v niečo aspoň trochu pozerateľné, ale od začiatku som mal obavy z totálneho diletanta Philippe Martineza a že mu s réžiou pomáhal nejaký kameraman na tom nič nemení. Námet o obchodníkoch s ľudskými orgánmi je zaujímavý. Prevedenie bohužiaľ totálna nuda. Záporák je nevýrazný, Seagalov tím tiež a na Seagala s nejakou divnou drátenkou okolo huby sa už nedá pozerať. Sklamaním sú aj akčné scény. Seagal tu má 2 bitky v ktorých síce trademarkovo mácha rukami a vykrúca ruky protivníkovi, ale obidve sú krátke a bleskovo zostrihané. Rovnako neprehľadné a nudné sú aj prestrelky v ktorých po sebe všetci strieľaju a po chvíli niekto akože mŕtvy padne k zemi. U naháňačky sú vrcholom 2 prevrátené autá, čo sa zdalo tvorcom asi málo a tak sa objavil aj ďalší nešvar posledných rokov a to totálne trápny CGI vrtuľník. Výsledkom je totálne zbytočný film, ktorý ani nie je nechcene zábavný ale len absolútne nudný. Film si užijú snáď len fanúšikovia exotických exteriérov. P.S: Štěpnička má môj obdiv, že naďalej dabuje každý Seagalov odpad. 0/10. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak viděl jsem všechny filmy se Stevenem a dost jich je fakt děsnejch,ale když to mělo zaměření akční filmy tak vždy nebo myslím,že určitě většinou se to o nějakou akci snažilo a nehodnotím teď jestli to snažení dopadlo dobře nebo naopak.Tohle ,ale bylo hodinu a půl bez nějaké akce pokud nepočítáte pár a to pomalu doslova pár výstřelu.Nuda od začátku až do konce a dokoukával jsem to na dvakrát,protože jsem u toho usnul.Opravdu děs.Za mě celkově 12 % a jedna hvězda. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Obchod s ludskymi organmi - Seagal si zas vybera bud nejaku tu trojpismenkovu organizaciu alebo na prvy pohlad zaujimave temy. Mladi herci boli evidentne kataristi - aspon tak si myslim. Odznel este tusim deep web a dark web ....... no ale rezisersky slabe, tempo priserne ....... 0 % ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Po úvodných 20 minútach som mal (opäť raz) nutkanie povedať, že Števo je späť. Ale (opäť raz) musím skonštatovať, že nie je. Najväčším pozitívom novej seagalovky je, že je krátka, má exotické exteriéry a celkom solídneho hlavného záporaka (podoba s Mauriziom Arrivabenem ma neskutočne pobavila :D). Dokonca zo začiatku mi prišla byť aj celkom napínavá. Ale potom sa spustila klasická nuda, ktorú sem tam preruší iba krátka, nedobre natočená akčná scéna. Inak z toho bolo dosť cítiť, že sa jedná o pilot k seriálu, ktorý (zrejme) nikdy nevznikne - postáv v Stevenovom teame je veľa a niektorým (Aziatka na motorke) sa venuje až prílišná pozornosť. Pišta by už asi s herectvom mal seknúť a začať sa naplno venovať svojej hudobnej kariére. 15 % ()

Herzeleid 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem již horší Segalovky, takže tak hrozné to zas nebylo. Jeho problém ale je, že ve všech filmech hraje identickou roli "šéfa", která není vůbec zajímavá. Dokonce ve všech filmech i vypadá stejně... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pišta bol znovu kreatívny a tak sa objavil v ďalšej svojej brutálne koprodukcii v snímku, ku ktorému je písanie komentára úplne zbytočné, ale keďže nejaké to slovo (väčšinou od veci) utrúsim pri každom jeho filme, tak neurobím výnimku ani tu. Ale priznám sa, že niektoré jeho filmy už pozerám rýchloposuvom v štýle Úvod, rýchloposuv k bitke, k ďalšej, k ďalšej a záver. Hlboká pointa mi nikdy neunikne, na druhú stranu ma ani nezaujíma, už sledujem fakt len "techniku", ktorú používa či už Pišta sám alebo jeho spolubojovníci či záporáci. Nič viac, nič menej. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasické C-čko. Trošku mi to však vadí, pretože základná téma je vhodná pre filmové spracovanie a S. Seagal mal dostatočne zaujímavý „team“. To, že z toho nepodarilo viac vytiahnuť, by už nás nemalo prekvapiť. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Opět další zbytečný film Stevena Seagala. Ve filmu se objevuje spíše spontánně, než že by měl hrát hlavní roli. Jeho souboje v tomto filmu, konkrétně pouze 2 za celých 85 minut, jsou tak špatně natočené a sestříhané, že diváka bolí oči a fanouška Stevena bolí srdce, v jakém totálním propadáku může Seagal hrát. Děj je šíleně nudný, až je prakticky o ničem, včetně přestřelek a akčních scén, které buď vůbec nejsou nebo jsou zcela nekoukatelné. Vedlejší herci brutálně nezajímaví a to nemluvím o hlavním záporákovi, který je úplně mimo mísu. Velké, opravdu velké zklamání a zbytečně promarněných 85 minut mého života. 0/10. ()

Monggol 

všechny recenze uživatele

To ale bola chujovina. Keby boli agenti CIA takýto labilní tak by nestiahli z ulice ani besného psa. Jedna * za pekné "agentky". ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Byron Gibson se stává silně Seagalovským hercem. Ale o to nejde :D. Nejhorší na posledních filmech mistra Aikido je to, že neustále mudrcuje a všichni ho tam pokorně poslouchají na slovo, ba co víc následují jako by šlo o sektu. Zpočátku dobře vypadající film se po úvodní akci (kde by mohl kolega žít, kdyby se Steven nezachoval jak idiot, nýbrž jako jeho starší postavy) a postupně ubíral až k nudnému závěru, kde se dočkáme souboje na nože (´vtipný je, že to působí jak reklama na Persil, kde uprostřed volejbalu někdo vytáhne prací gel). Ps. Steven se tu v jedné scéně významně usmívá, což bych bral jako jeho nejlepší herecký um v posledních patnácti letech :D. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Když to není Rumunsko, je to Maďarsko! Seagal je už tak vyžranej, že většinou jen sedí, kouká se přes jedny ze svých 100 brýlí, snaží se vypadat cool a šéfuje nějaké random skupině mladých vojáků/policajtů/jednotce, která se skládá z modelů a modelek. Akce je málo, je nezáživná, bez ducha a scénář se spíchl ve vlaku cestou na natáčení. ()

Reklama

Reklama