Reklama

Reklama

Little Necro Red

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pred pár dňami som zhliadol prvý snímok spoločnosti Necrostorm - ADAM CHAPLIN. Dnes je to ich posledný uvedený do distribúcie, LITTLE NECRO RED. A po tomto všetkom mám vlastne jasné, akým smerom sa táto spoločnosť celú dekádu uberala a kam zatiaľ došla. Rozhodne ma neminú ich ostatné projekty, pretože to čo robia títo páni, nemá vo svete filmového splatteru ( v 21. storočí ) obdoby. Akokoľvek je snímok metafyzický a chce byť trochu viac a mať presah, je to stále čistokrvná gore zábava. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Italský snímek „Little Necro Red“ toho v sobě zase tolik italského nemá, ale to ani nevadí, protože u tohohle typu filmu je tak trochu jedno, jaká je lokace, nejdůležitější je skutečnost, že to bude rvavé a že to hnusné, proč si to vlastně celé pouštíme, bude natočeno velmi dobře. A v tomhle směru „Little Necro Red“ nezklame, naopak dovede nadchnout v tom, co je zde zachyceno. I když už jste viděli dost odporného v rámci filmové tvorby, jsou zde scény, které vás dovedou překvapit. A to je výsada tohoto filmu. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Medzi hotelom Inferno 2 a 3 si Giulio De Santi odbehol spraviť ďalší okultisticko demonické krviprelievanie, kde sú rozmlátene hlavy, potrhane tváre, udupané všetky časti tiel a krvi, že hádam ani Domaša nemá toľko vody, čo tu bolo nejakej tekutiny, ktorá , ale od krvi bola veľmi vzdialená. Je to podobne hotelu Inferno, ale aj tak je to veľmi vzdialené, lebo Hotel Infeno mal intenzitu, vtip, zaujímavý spád, ale hlavne parádny príbeh o putovaný bolesťou až po vykúpenie. Toto, ale na rozdiel od Hotelu už nemalo čo ponúknuť a ešte to bolo podane takou kostrbatou formou, kde vidieť, ze De Santi nevie pracovať s hercami, on vie pracovať s efektami, vie navodiť hnusnú pachuť po nejakých scénach, ale keď má ukočírovat hercov, tak tá cela jeho práca stráca na príťažlivosti. Tá finálna Van Dammeho vybíjaná bola štýlová a slušne vystupňovaná, ale ako celok to už nezachránilo a tak ma to vobec ani neoslovilo. Hádam keby tu boli Cenobiti a po nich by išiel nejaký Sandokan, možno by som bol viac spokojný, ale pri tomto, že tu nie je  žiadny solídny príbeh a len nezaujímavé mordovačky a do toho hnusne hrajúci herci, nemôžem ísť na viac ako na slabé 2*. Z tohto si myslím žiadna trilógia nebude, pochopil to aj sám režisér, že tento film už potenciál k ďalšiemu dielu nemá, ale na Inferno 4 sa teším stále, to bude iná zmena. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Řezník z Itálie Giulio De Santi natočil další gore řezničinu pro Okrajové publikum, ale jeho vrcholné tvorbě v podobě Hotelu Inferna 2 bohužel nedosahuje ani po kotníky. Jestliže Hotel Inferno 2 měl vynikající atmosféru, perfektní prostředí, cool hlášky, nádhernou hudbu, odkazy na hry snad za 20 let, skvělou first person kameru, nekončící řežbu, která se nezabývala zbytečnými dialogy a skvělé gore, tak tady zůstalo jen to Gore a i to je bohužel moc přestřelené. Film se snaží o nějaký děj, který je prostě divný, nedává tam nic smysl, nikoho to nezajímá a absolutně jsem netušil O co tam jde, není zde žádný hlavní hrdina a hodně času se tráví v kuchyni, kde jsou dvě ženy, které tam chlastají, kouří a vaří si vajíčka, tak to mě opravdu ve Splatteru nezajímá a jelikož pohled na dva neherce je vyloženě bolavý, tak to místy bylo nudné utrpení. Vadilo mi, že se zde víc kecá než řeže a ikdyž se řeže, tak se tam řežou dvě postavy o kterých nic nevím a většinou se veškeré gore scény soustředí na hlavu ( mozek, oči, zuby) a když to člověk vidí 20x, tak to působí repetitivně a nezajímavě. Taky mi vadilo, že se zde nepoužívají žádné zbraně, tady už stačí někomu pouhá ruka, aby vytrhl někomu srdce z těla, takže nápady nulové, humor zde chybí a masky jsou opět snaživé, ale co z toho když víc jak půlku filmu posloucháte trapné dialogy, sledujete otravné herce a vizuálně je film snad ještě levnější než Hotel Inferno 1. Nebavilo mě to. 4/10. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dve hviezdy len za technickú úroveň, ale v podstate ani nie tak všeobecnú, lebo je to amatérsky spracované ako sviňa, ale tie gore efekty sú fakt že cez čiaru bežnej produkcie. Len absencia nejakého deja a samoúčelné lietanie všetkých možných aj nemožných končatín a častí tela, vnútorností, očí a neviem čoho ešte, to na super film nestačí. Muselo by to byť buď zábavnejšie alebo hororovejšie. Nie je to ani jedno. ()

Reklama

Reklama