Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (203)

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Řekněme, že ten film byl teoreticky koukatelný, samozřejmě že ve smyslu, ze to hnedka nepřepnete jinam... I když si co chvilku říkáte, co to safra?!!? Tak ten závěr Vas pak odrovná jako nic jiného 😆 Opravdu těžký bizár z mega vyčerpaného tématu. Opravdu už se u nás neumí točit filmy o jiných tématech než tohle? ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Ani sympatické obsazení nezachránilo extrémně plytký děj s mimořádně stupidním scénářem. Nelogické chování jednotlivých postav je místy až komické, nemluvě o šílených dialozích, zkrátka hrůza. Celý film už vzhledem k námětu působí jak z jiného vesmíru, opravdu nechápu, jak někdo mohl přijít s tak pitomou zápletkou. Nuda, šeď, trapas. Kdybych se párkrát malinko neusmál, prakticky bych neměl co hodnotit. 1/10. ()

Reklama

cherita 

všechny recenze uživatele

Snaží se to být českou variací na Svatbu mého nejlepšího přítele, a kdyby se to bývalo povedlo, tak s tím nebudu mít problém, ale ve výsledku je z toho jen takový luxusnější Kameňák. /Ten film má několik zásadních nedostatků. Tak především není téměř vůbec vtipný. Je tam pár momentů (asi tak dva nebo tři), kterým by se teoreticky dalo zasmát, kdyby si s nimi někdo dal tu práci a režijně je trochu ukočíroval, což se stejně nestalo. Jinak tvůrci zřejmě spoléhají na to, že po zbytek filmu postačí jako zdroj humoru konfrontace mezi sympatickou hlavní hrdinkou a její mladší a ve všech ohledech dokonalejší sokyní, ale ani z téhle komediálně vděčné situace se moc vtipu vytěžit nepodařilo./ Film naštěstí není dlouhý, ale když polovinu stopáže zabere expozice, tak je to problém. Takhle se celou první půlku těšíte, až tvůrci svedou hlavní postavy dohromady a konečně začne pořádná sranda. Jenomže když se to stane, děj nemá šanci se ani pořádně rozjet a už je konec (který je mimochodem pěkně odbytý). /Celý film se odehrává v takovém tom luxusním bezčasí, na které se my diváci hrozně rádi díváme, protože nemá vůbec nic společného s naší každodenní realitou. Nikdo (ani matka samoživitelka) tam neřeší finanční potíže, všichni jezdí v bavorácích nebo Mini Cooperech, důchodkyně létají do Indie za duchovním poznáním a všichni tam mají nějaké honosně znějící povolání (lékař na soukromé klinice, klavírní virtuoska)./ Lenku Vlasákovou mám ráda, ale tady ji vizážisti zohyzdili tak, že není pod tím nánosem make-upu a samoopalovacího krému skoro vůbec poznat./ Hudba je strašná. Zní to jako kompilace toho nejhoršího z Rosamundy Pilcherové a dokonale zabíjí veškerý pokus o vtip. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Přesně ten film, kdy herci zachraňují hodně, byť jim scénář a plytký příběh neustále házejí klacky pod nohy. Příběhově a obsahově je ten film hodně slabý, klasický domácí podtuctový čajíček. Zcela překvapivě však dobré obsazení a herecké výkony nečiní z postav pouhé statisty příběhu. Vlasáková hodně překvapila, Stryková svou megeru dala fakt působivě, Polášek pobavil, Boková j prostě bez debat, na tu stačí jen koukat, stejně tak Kolesárová. Zaujal i Ruppert, snad proto, že jsem svého času vodil kluka na fotbal. Jen škoda, že dobrým hercům a herečkám nesekundoval dobrý scénář, vlastně celý zbytek filmu. 2,5* ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Další nevtipná česká komedie, která vypadá jako by byla obšlehnutá ze zámořské produkce. Jen s tím rozdílem, že v amerických filmech působí snobské prostředí poněkud uvěřitelněji. Zpackaný scénář s primitivními dialogy nedokázala zachránit ani obstojná herecká sestava a z toho pokusu o humor v podobě zpomalené dortové bitky se budu vzpamatovávat asi ještě hodně dlouho. (20%) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • David Matásek na tom byl v čase natáčení stejně jako jeho filmová postava. Byl také rozvedený a následně se oženil. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama