Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (203)

silentname 

všechny recenze uživatele

Pre mňa je to asi trošku ťažké hodnotiť negatívne, lebo napriek pár skutočne (alebo až neskutočne) stupídnym momentom ako je záverečné ohadzovanie tortami v slow mode alebo víťazná hymna Honzovho brata a jeho rodiny som si film celkom užil. Je to plytké, je to lacné a väčšinou to nie je nejako výrazne vtipné, ale nemal som aspoň pocit, že som pri jednotlivých scénkach ostal nemo pozerať na obrazovku, či som skutočne videl to, čo som práve videl, ako keď som sa pokúšal vidieť film Padesátka, ktorý som zatiaľ nebol schopný pozerať dlhšie než polhodinu. Utieklo to rýchlo, sledovať som to dokázal, nič ma tam nevytočilo ani nič podobné, a je to pre mňa slabý priemer. Hodnotenie: C ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Dobře mi tak, šel jsem do toho dobrovolně. Po celou dobu jsem měl dojem, že se dívám na nějaký delší díl Bakalářů. Ovšem vyčáchlý a bez vtipu. Bohužel to není ani komedie, ani romantika. Symfonická hudba provázející téměř celý film rozhodně navodila veselou atmosféru. Snažil jsem se, ale nepomohly ani tři sklenky burčáku. Rejžo: Hodinový manžel byl jaksi lepší. Vysvětlení asi najdeme pohledem na to, kdo napsal scénář. Bystroň, který spatlal dva Kameňáky a potom nějaký film: "Po hlavě ... do prdele!" Sice jsem jej neviděl, ale možná to mělo být pokračování s názvem: "Už jsme tam ...!" ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Místy nudný, místy absurdní a naprosto nereálný příběh u kterého jsem se díky skvělému hereckému obsazení dobře bavila. Skvělá a nádherná Lenka Vlasáková, roztomilý David Matásek, šaramantní Jana Švandová, flegmatický Jaroslav Pesl a další výborní herci dokázali doslova z ničeho vytřískat maximum. Postavy uvěřitelné, humor vlídný, komické situace ucházející a závěr mírně překvapivý. Díky již výše jmenovaným se film z podprůměru dokázal vyškrábat na horní hranici průměru. Za mne 65%. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Musíte být velký neumětel, abyste s tak skvělým obsazením (za mě Kolesárová, Boková, Stryková, Ruppert) nedokázali vytvořit zábavný film se sympatickými postavami. Klaunské duo Svoboda a Bystroň nabízí jen partu otravů, kteří dělají nelogické kroky. Pobavilo snad jen zjištění, že Matásek parkuje jako dement. ()

iN 

všechny recenze uživatele

Naprosto, ale NAPROSTO zbytečný snímek. Lence Vlasákové to u mě zatím ještě prošlo, ale na Davida Matáska a ty stále stejné typy jeho postav jsem už vysloveně alergický. A vůbec, co to je za příběh? Než jsem pochopil, kdo s kým má jaké dítě a kdo je koho bejvalá, tak už začala rodinná fregata. Ve vlnách vyšších vrstev českých oligarchů je asi normální rozhodovat o nástupníkovi na trůn v rodinné fregatě – ten závod mi přišel nejtrapnější z celého filmu. No dobře, dortová bitva tomu nasadila korunu:-) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • David Matásek na tom byl v čase natáčení stejně jako jeho filmová postava. Byl také rozvedený a následně se oženil. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)
  • Nová přítelkyně Honzy (David Matásek) ho jde v noci hledat do levé zadní kajuty lodi a najde ho tam se synem. Ráno (ve 46. minutě filmu) se ale Honza budí v přední kajutě (tzv. „v-lůžko“), aby vzápětí vylezl z té zadní. (Jarek572)

Reklama

Reklama