Reklama

Reklama

Za zrcadlem

Trailer 1

Obsahy(1)

Nikdy nevíte, kdo vás sleduje. Manželský pár, který přišel o dítě, se snaží začít znovu. Koupí starý motel v poušti, ale rychle zjistí, že se tam děje něco divného. To, co se zprvu zdálo jako únik, se změní na napínavou jízdu do podivného světa plného tajností. Ray totiž objeví dvoustranné zrcadlo a stane se svědkem děsivého činu. Následuje zvrácená hra na kočku a myš. Ray musí závodit s časem, aby zachránil manželku i sebe před příšerným tajemstvím, s nímž je motel spojen a před podivnými lidmi, kteří ho navštěvují. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

misterz 

všechny recenze uživatele

Vážne nechápem, prečo sa Nicolas Cage musí zahadzovať v podobných vtákovinách. Na druhú stranu točí toho dosť, tak si môže sem-tam dovoliť aj nejaký úlet, ako aj v tomto prípade. Na tomto snímku sú zaujímaví len herci, príbeh je nezáživný až strach, bez napätia a len s jednou-dvomi lepšími scénami. Nepomáha tomu ani lenivejšie tempo, ktoré celkovú nudu ešte zvýrazňuje. V podobnom duchu sa nesie aj finálne rozuzlenie, ktoré bolo tak šedivé a priesvitné ako Čachtická pani. Podpriemer. 40/100 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Looking Glass je len ďalším podpriemerným snímkom vo filmografií Nicolasa Cagea. Stále dúfam, že sa opäť chytí, ale s takými typmi filmu nemá bohužiaľ žiadnu šancu. Skoro som snímku ani nedopozeral aká blbosť to bola. Na to, že sa jedná o thriller tak snímka postráda napätie, akciu, alebo akýkoľvek náznak atmosféry. Tim Hunter si chcel zahrať s divákmi na mačku a na myš, ale na to je scenár príliš hlúpy a čitateľný. Už v polovici filmu je úplne zrejmé ako sa veci majú a tak sa musíte veľmi prehovárať, aby ste snímku dopozerali. Pokus o thriller s niekoľkými bizarnými postavami bez šťavy a napätia kedy jediným prekvapivým momentom je tip na to, kedy a ako sa bude zase Cage ksichtiť v rádoby hereckom umení. Snímku nezachránila ani vždy skvelá a krásna Robin Tunney. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Slabučký film, v ktorom manželský pár po smrti dcérky chce začať odznova a kúpia motel. Ten však skrýva nejedno tajomstvo. Škoda, Nicolas Cage sa v už objavuje iba v slabých filmoch. Dej nie je ničím výnimočný, policajný šerif irituje od prvej chvíle a ani Cageova rola nie je príliš dobre zvládnutá. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pro jednou zase souhlas s Lacem. Je fakt, že Cage si v poslední době nevybírá jenom samý špatný projekty, ale tohle byla hrozná nuda s triviální zápletkou roztaženou do absolutně neadekvátní stopáže. Film ve kterém se v podstatě nic zásadního neděje a pokaždé když se tam objeví nová postava, tak dokážete odhadnout předem proč tam je a jak to s ní nakonec dopadne. Škoda Cage má určitě na víc, ale tady to nepotvrdil.20% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Za zrcadlem, ruku v kapse, vypoulené oči.... Nikolas si oko pase, tohle vraždou skončí!" Ha! Brejličky a vousy? To mi můj oblíbenec Nikolas Cage určitě udělal schválně! Jak mám pod těmi nalepenými fousisky a divadelními okuláry poznat, který ze svých dvou TOP hereckých výrazů, neboli "Mouchy, snězte si mě..." a "Čumím jak půl prdele z roští...", Mistr právě nasadil? Ergo, jestli je šéf motelu (vle)zlý vrahoun nebo jen neškodný obzerač, co chytil příležitost za pačesy a vzal něco do hrsti. Nejprve péro, posléze i rozum. Takže vlastně dobrý. Nečitelný hlavní hrdina - dobrý základ napínavé detektivky. Vypoulené oči sem, vypoulené oči tam, přestože mě při sledování zpoza velkého zrcadla, co mi visí v obýváku, šmíroval nemlich on, buličí vykuk Cage, já se bavil. Ale příště pro sichr přes něho hodím deku. Myslím přes zrcadlo, ne přes Nikolase. Ačkoli... taky řešení :-). ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama