Reklama

Reklama

Za zrcadlem

Trailer 1

Obsahy(1)

Nikdy nevíte, kdo vás sleduje. Manželský pár, který přišel o dítě, se snaží začít znovu. Koupí starý motel v poušti, ale rychle zjistí, že se tam děje něco divného. To, co se zprvu zdálo jako únik, se změní na napínavou jízdu do podivného světa plného tajností. Ray totiž objeví dvoustranné zrcadlo a stane se svědkem děsivého činu. Následuje zvrácená hra na kočku a myš. Ray musí závodit s časem, aby zachránil manželku i sebe před příšerným tajemstvím, s nímž je motel spojen a před podivnými lidmi, kteří ho navštěvují. (TV JOJ)

(více)

Recenze (57)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Takový trapný nízkorozpočtový pokus o El Royale, který nestojí ani za zhlédnutí. Nicolas Cage klasicky předvádí parodii sebe sama a dává jasně najevo, že už mu pěkně zvoní herecký umíráček. Na filmu v podstatě není co hodnotit, pekelná nuda a ještě horší děj a herecké výkony. Bohužel, snad někdy příště Nicolasi. 0/10. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Celkem komorní thriller, který může svým prostředím připomínat Psycho, ale není tomu tak. Ve skutečnosti jde o průměrný film na večer před spaním, u kterého není třeba přemýšlet. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Nick Cage je vždycky fajn! Bohužel všechno ostatní bylo úplně špatně... Nudný, až debilní scénář, ze kterého dobrý film nevykouzlí nikdo... Tři čtvrtiny filmu je to hrozná nuda s podivnými obyvateli maloměsta a v poslední čtvrtině je to s takovým tím pocitem, když už jsem vydržel do teď, tak se už dodívám, jak to skončí. Mimochodem, v popisu filmu je: Ray totiž objeví dvoustranné zrcadlo a stane se svědkem děsivého činu. A ten děsivý čin viděl kdy?! Asi byl natočen, ale ve střižně ho tam zapomněli dát... 28% ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Cage, stres, ujetá manželka, motel, tlak, práce, zmatek, pocit zodpovědnosti, ztráta dcery. Výsledkem je dobrý, trochu chaotický, dívatelný, ale docela blbý film. ()

regentor 

všechny recenze uživatele

Nudný a hloupý snímek.Pokus o thriller s několika bizarními postavami bez šťávy a napětí kdy jediným překvapivým momentem je tip na to, kdy a jak se bude zase Cage ksichtit v rádoby hereckém umění. Motel u cesty ,symbol neštěstí...Někde v americké prdeli mají taky motel kam lze složit hlavu nebo nějakou lepou děvu do pelechu.Majitel se tam nudí a tak v rámci "sociologického výzkumu" si tam vybaví jeden z pokojů zrcadlem které není jen zrcadlo.Jednou uvidí co neměl a tak dostane vítr a rychle svoje podnikání prodá. Najde , blba Cagea a ten se v tom plácá místo něj. Budování příběhu nebo atmosféry tady rozhodně chybí ,stejně jako režisérovi talent.Odvíjí se tady pouze řada obrázků které se někdy překrývají , jindy míjejí účinkem.Celek působí jako naprostá selanka.Jsou však i horší snímky na toto téma a tak nehodnotím jako odpad,to je však maximem možného. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Od začiatku bolo nanajvýš predpovedateľné, kto je páchateľom. A k tomu záveru - vážne tam dali kurzívou a veľkými písmenami napísané "THE END", ako v nejakej videohre z 90-tych rokov? To snáď nie. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Žádný velký návrat božského Nicolase se opět nekoná. Dívat se na to dá, není to nepříjemné, ale nejedná se o žádný zázrak. Děj i samotný závěr jsou celkem předvídatelné a kromě tohoto primitivního ztvárnění se nic dalšího nekoná. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Thriller? Po hodine sledovania som to zabalil, proste v príbehu nie je absolútne nič zaujímavé čo by ma držalo pri živote. Kto je vrah a ako to celé dopadne? Nezáujem! Príbeh tak ako je podávaný od začiatku vo mne vytvoril blok nezáujmu o konečné riešenie zápletky. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 4/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 1/10 ... Celkový dojem: 2/10. Tento film nemusel být vůbec natočený, protože nic nového nepřináší. ()

Jarv 

všechny recenze uživatele

Převážná část tohoto snímku je bohužel prakticky zbytečná. Důležité dění by se dalo shrnout do 20 minut, pokud mám ovšem dbát i na nějaké lepší vykreslení postav, je to maximálně 40 minut. Skutečně dlouhá stopáž (bez titulků 1 h 41 min) na fakt, že děj se hne kupředu pouze v několika minutách. Na dvě hvězdy to u mne vytahuje skutečnost, že jsem byl celou polovinu filmu v napětí, co z toho nakonec vyleze. Tento stav ze mne však vyprchával po hodině filmu, když mi pozvolna docházelo, že čekám na úplně závěrečný akt, který opravdu nemá čím oslnit, a sotva se konečně něco začne dít, okamžitě se to vyřeší. Tvůrci by se možná trochu zachránili, kdyby nepřesáhli 75 minut. Vzhledem k výsledku budu potřebovat zachránit já. 25% ()

Matdodo 

všechny recenze uživatele

Tak se zase jednou musím vyjádřit,bohužel. Nicka Cageho mám rád a pořád mu držím palce k návratu do první ligy,kde jeden čas skutečně byl,a Terezu Lisbonovou vyloženě miluju. Ovšem tady byl tak nevyužitej potenciál,až je to k nevíře. Výbornej nápad se zrcadlem,ale proč jen jeden pokoj,víc zrcadel víc příběhů k rozehrání,ale toho se zde nedočkáte. Pumpaři od naproti mohli taky šikovně zamíchat s dějem,místo toho jen postávají ve vratech a pijou pivo,semtam prohodí pár slov,slabota.A Tereza?..hraje puťku na práškách,ach jo. Jak říkám,ostudně nevyužitej zahozenej potenciál,nabízející tolik možností...Jen ty scény za zrcadlem snad stojí za zmínku,i když je to hodně soft,ale v pěkném obalu. ()

Matrix44 

všechny recenze uživatele

Celkom priemerný thriller, ktorý bohužiaľ ničím neprekvapí. A príjemným prekvapením zhostením sa role bol Nicolas Cage. ()

Reklama

Reklama