Reklama

Reklama

Mezi světy

  • USA Between Worlds (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní postavou filmu je Joe (Nicolas Cage), řidič kamionu, smolař, pronásledovaný vzpomínkami na zemřelou manželku a syna. Potom však potká Julii (Franka Potente), ženu, která je schopná komunikovat se zemřelými. Julie využije Joa v zoufalé snaze najít ztracenou duši své dcery Billie (Penelope Mitchell) ležící v kómatu. Ale duch Joeovy mrtvé ženy Mary (Lydia Hearst) se ukáže silnější a zmocní se těla v odhodlání vyřídit si své nevyřízené účty ve světě živých... (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak když to tak vezmu kolem a kolem, tak ono to není vymyšlené úplně špatně, ale to je asi tak to jediné pozitivum, které se k tomu dá napsat. Jinak je tu špatně úplně všechno a režisérka má málo vídaný talent nudit v jakékoliv situaci. Cage se sice občas objeví v koukatelných filmech, ale tady je zpátky u dna a u Franky Potente tohle beru jako politováníhodný úlet. 10% ()

Gary 

všechny recenze uživatele

"To, co řeknu, nebude dávat žádnej smysl. A budeš mě muset škrtit." Vousatý a smrdutý řidič náklaďáku (s oholeným hrudníkem) si našel konečně po letech ženskou na sex, chlastání a klábosení. Jenže se do toho namíchá její sexy mladá dcera, putující duch řidičovy mrtvé ženy, digitální oheň, mystická zdravotní sestra a překupník drog s očima Zaca Efrona. Stejně jako když se podíváte na dva plakáty k tomuhle filmu...Maria Pulera si asi nebyla stoprocentně jistá, co točí, co nám zapomene vysvětlit, nebo kdy se na to vykašle a prostě nechá Nicka pět minut souložit v epesních trenkách. Kéž by to bylo jen o tom, jak si řidič našel ženskou na sex, chlastání a klábosení... ()

Reklama

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Četl jsem že to na festivalech sklidilo potlesk ale nevěřim tomu, ledaže by se všichni plácali přes hlavu že tuhle sračku vydrželi do konce. Je to nudný, nezáživný, kamera absolutně bez nápadu, scény se vlečou, nic se neděje, do toho tam Nic Cage každý dvě minuty šoustá což je poprvý vtipný ale postupně se to dost rychle ohraje. Příběh je naprostá hloupost. V pár momentech to asi chtělo bejt cool ale spíš to vyznělo trapně. Je tam jeden nenápadnej meta joke na Cage a on sám se na konci jen tak mimochodem docela luxusně podpálí digitálním ohněm, takže když už nic, tak přetáčejte na posledních pár minut. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Between Worlds působí zcela zaměnitelně s jakoukoliv (pod)průměrnou epizodou hororově laděných televizních seriálů devadesátých let, a to jak po technické, tak po dějové stránce. Vlastně si od začátku říkáte, zda to je úmyslně tak zlé a zastaralé, či jde o nějaký podvratný vtip. Já jsem přesvědčen, že to zlé prostě je, naštěstí to Nicolas Cage dokáže bombasticky okořenit svým svérázným herectvím a výbornými hláškami, což z jinak otřesně fádního filmu dělá nezapomenutelnou záležitost, kterou si lze užít. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

(5%) Ježíšku na křížku, co to mělo být ? Ach Nicku, tohle se ti nepovedlo. Nápad tu je a vyloženě zlý není, i když je to takové trhlé, ale jak je to celé pojaté a natočené ? Škoda slov. Prostě nudná sračka, kde vidíme přiblbého Nicolase, Franku Potente atd. Nic mě nezaujalo a já si musel dát asi 8x pauzu, abych to vůbec dodíval. A je jedno jestli nějaký závěr téhle sračky dával smysl. Po dlouhé době dávám nezvratný a zasloužený ODPAD! ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama