Reklama

Reklama

Důstojníka americké policie Mika Chandlera čeká nelehký úkol. Když se při rutinní kontrole nachomýtne k bankovní loupeži, musí se postavit přesile dobře vycvičených a ozbrojených profesionálů... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Film, který připomíná kvalitou spíš televizní epizodu texaských rangerů. Lidi tam melou blbosti, zbytečně se tam střílí a vůbec to není zábavné. Na 1* to není, ale spíš se to podobá současným Seagalovkám. Ps. Kdyby použila policie odstřelovače, vzhledem k tomu, že zločinci střílejí s vyskleného okna a jsou dobře vidět, měl by film 20 minut a to by bylo celkem fajn. ()

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Nebylo bylo. Za devatero špatnými filmy a devatero špatnými herci, byl jeden zdatný princ Nicolas, který se ničeho a nikoho nebál. A protože se ničeho a nikoho nebál, nebál se vydat na dobrodružnou cestu do dalekého světa, a nemusel pro divné stvoření a černých saňí, chodit daleko. Každým dnem se vydává se svým nebojácným valachem s č. GBG-69-18, na nebezpečnou cestu za amatérskýma snědýma a podržce zarostlýma teroristama, se šikmookejmaa prodavačema šmejdské elektroniky Banti a překupníkem s bílým masem. Sovětský Vladymyr, kuje pikle se svýma análníma sondama, na chrabrého jinocha, který svým kalašnikem AK-47, mizerně střílí všechny třista třicet třemi stříbrnými kulkami do černých palic, zaprodanýma s pikem vyfetlýma jeskyňkama. Král Stallone a jeho panoch Bautista, si na druhé straně města zase plánují svůj druhý útěk z Westminsterského opactví, kde vládce zlý a fialový skřet Anos, s hráběma posekanou bradkou. Svět, kde vládne to největší zlo světa, se musí náš Nicolas chrabně utkat, a porazit zlo nad bobrem! Pohádku O strastiplným a zadutým Nicolasovi z Hroštic, můžete zakoupit na telefonní číslo 211. A uvidíte samy jaká nadpřirozená a zpíčená nekvalitná průjmovka, pro všechny věkové kategorie, to je. Tohle číslo použijte jen v té chvíli, pokud z téhlé novely dostane rakovinu prvního stupně, a pokud zavoláte do 20 minut, dostanete zlatou šlehu z pytle Prince Nicolase zcela zdarma! Na výrobek se nevztahuje žádná garance. Před užitím výrobku se důkladně prověřte lékařem, a případně s hrobníkem. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tenhle Cage mě velmi příjemně překvapil. Nekompromisní béčko, které mě poskytlo větší zážitek než zdejší hodnocení naznačuje. Bankovní lupiči se s tím moc nemažou a výsledkem je spousta mrtvých a vystřílených zásobníků. Zapomněl jsem se podívat zda-li se to celé netočilo v Rumunsku či byl dovezen z této země jen komparz. 50% ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Jauvajs... No jo, když mně zmátly ty taktický mundůry na ukázkách z rádoby Afghanistánu. Tohle bylo špatné, fakt špatné! Tak špatné, že to nefungovalo ani jako guilty pleasure. Cage má závěr kariéry opravdu smutný a asi by se už na to měl vykašlat. Ale měl bych pro něj něco jiného. Teď jak je ke stáru odulý, začíná čím dál více připomínat Elvise. Kdyby něco udělal s hárem a nechal si dorůst kotlety, s těma černejma poldovskejma brejlema by se mohl účastnit těch Elvis soutěží o nejlepšího dubléra! Film ani nemá cenu jakkoliv rozebírat. Strašný. Nevím, proč Afroamerický týnejdžr tam ještě nekojil z flašky opuštěného tygříka v ZOO, nebo nepomáhal vrátit z pláže do vody příbojem vyvržené velrybí mláďátko. Mohlo by to být o to dojemnější a my, ti hnusný rasistický běloši, kterým je nutno neustále naprosto debilním způsobem ve filmech ukazovat, že ti s jinou barvou pleti jsou stejní lidé jako my, by si konečně uvědomili, že Afroameričané jsou taky správňácký jako my. My to totiž asi nevíme. Bože. Tahle dementní potřeba vychovávat uvědomělou společnost dělá víc zla než užitku. Na závěr jen ujistím útlocitné, při natáčení nebyla potrhána ani ušpiněa žádná americká vlajka.   PS. Docela by mne zajímal psychologický profil těch, kteří téhle koncentrované čiré hrůze dali * * * * !  - ODPAD ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Cage je poslední dobou překvapivě v pohodě a to platí i zde, takže v něm problém není. Problém je v těch ostatních kteří ze sebe už moc snahy nevydali štábem počínaje a herci konče. Je to celé takové šíleně rutinní a stokrát viděné. Plusem je aspoň hodně akce a tak nehrozí, že u toho usnete nudou. Tak aspoň, že tak.35% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Nicolas Cage (Mike Chandler) si počas natáčania zlomil členok a dva týždne bol mimo hry. (m.a.t.o.)
  • Snímek se natáčel v bulharské Sofii. (Yardak)
  • V prostřihu mezi akcemi můžeme vidět létat „policejní vrtulnik“ typ Mi-2 sovětské/polské výroby, což v USA takový opravdu do akce nelétá. (SsgtJira)

Reklama

Reklama