Reklama

Reklama

Důstojníka americké policie Mika Chandlera čeká nelehký úkol. Když se při rutinní kontrole nachomýtne k bankovní loupeži, musí se postavit přesile dobře vycvičených a ozbrojených profesionálů... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Niky Cage ma jeden zúfalý výstup v policajnom voze, kde mu mali zabiť syna a čierny chlapec sa stratil. To, že prečo nevystúpi z auta , ktoré je pár metrov od rohu všetkých policajtov, prečo sa tam prinesie 2502 nábojov ale rolety v oknách ostávajú nedotknuté, prečo zloduchovia pekne pália a dostanú aj pár šokujúco dobrých ľudí, ale potom ich dokonalý plán tvorí vrhnutie sa priamo pred policajné strely, prečo je tam vlastne Rossi z Interpolu, ktorá nič nevyrieši, prečo sa na záver tak všetci objímajú.... tých otázok bude na tak malý čas filmu hromada, a jediné, z čoho si zobrať poučenie je, že je to typický príklad, kedy absolútnu prevahu pozitívnych diváckych reakcií aspoň na nejaké to dianie získajú 4-5 členovia súkromného komanda. 211 je zúfalý film so zúfalým umiestnením deja na jedno miesto, bezhlavého pálenia bez štipky adrenalínu, s otravnou rodinkou, chlapcom na zadnom sedadle, policajtmi a všetkým okolo. Okrem výbuchu kapitána a zastrelenie ženy v SUV, je to úbohý prepad jednej banky. Film sa vlastne nezačne a ani vlastne nekončí. (videné 13.02.2021, BDrip) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Před tímto jedním z nejnovějších Cageových filmů jsem si začal konečně myslet, že se Nicolas už konečně vyhrabává z těch největších sraček, do kterých se za posledních pár let tak pěkně zahrabal, no ale pak se zúčastní něčeho takovéhoto a ona naděje je během necelých 90 minut zas nekompromisně spláchnuta zpět do hajzlu. Proč to dělá? Copak sakra nečte ty scénáře dopředu? Co mu za to ti producenti slibujou, aby jim do toho propůjčil ten svůj profláklej ksicht? Hele, tohle už není ani video film, to je TV hadr, vysílatelný po půlnoci, kdy už všichni stejně spí. Otřesně natočené, se zápletkou vyčpělou, nenápaditou, hloupou, navíc s nevídaným množstvím amatérských chyb, s dialogy pocházejícími z naprosto netalentované, prázdné hlavy, bez napětí, bez atmosféry, bez stylu, no a s herci, kteří patří do třetí ligy, a co je nejhorší, Cage tu mezi ně krásně zapadá. Já se k tomu filmu opravdu ale snažím být co nejtolerantnější, nicméně tentokrát to skutečně nejde, nemá to prakticky ani žádný spád, akce sice pak vzhledem ke všemu ostatnímu ještě docela ujde, i když, když člověk sleduje, jak se proti sobě postaví dva idioti, kropí to do sebe ze samopalů z pěti metrů, a ani jeden z nich se netrefí, a takových lahůdek je tu spousta dalších, tak mi je z toho upřímně smutno a říkám si, mám tohle ještě vůbec zapotřebí? ()

Reklama

Smileface 

všechny recenze uživatele

Přestřelky tam jsou, ale tak nějak všichni střílí mimo. Scénář postrádá logiku, konec filmu je tomu jasným důkazem: [SPOILER] Tři zločinci (prý specialisté) vyběhnou nekrytí na plácek kam míří stovky pušek SWATu. [SPOILER END]  Potenciál to mělo, ale ten zůstal bohužel nenaplněn. (Viděno na voyo.cz, cz titulky) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Já jsem vlastně celkem spokojený. Čekal jsem průšvih, které má Cage poslední roky moc rád, ale místo toho jsem dostal celkem neobvykle brutální béčko, které je TAK krátké, že je všechno tak rychlé, že nikdo nic neřeší a jen se tu střílí. Nestává se mi to často, obvykle si říkám, že by film měl být kratší, ale tady si fakt myslím, že kdyby měl film o 15 minut déle, fungoval by film trochu lépe. Takhle je to velmi svižní střílečka bez logiky, kterou ale u tohohle filmu nejspíš hledat nebudete. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Jauvajs... No jo, když mně zmátly ty taktický mundůry na ukázkách z rádoby Afghanistánu. Tohle bylo špatné, fakt špatné! Tak špatné, že to nefungovalo ani jako guilty pleasure. Cage má závěr kariéry opravdu smutný a asi by se už na to měl vykašlat. Ale měl bych pro něj něco jiného. Teď jak je ke stáru odulý, začíná čím dál více připomínat Elvise. Kdyby něco udělal s hárem a nechal si dorůst kotlety, s těma černejma poldovskejma brejlema by se mohl účastnit těch Elvis soutěží o nejlepšího dubléra! Film ani nemá cenu jakkoliv rozebírat. Strašný. Nevím, proč Afroamerický týnejdžr tam ještě nekojil z flašky opuštěného tygříka v ZOO, nebo nepomáhal vrátit z pláže do vody příbojem vyvržené velrybí mláďátko. Mohlo by to být o to dojemnější a my, ti hnusný rasistický běloši, kterým je nutno neustále naprosto debilním způsobem ve filmech ukazovat, že ti s jinou barvou pleti jsou stejní lidé jako my, by si konečně uvědomili, že Afroameričané jsou taky správňácký jako my. My to totiž asi nevíme. Bože. Tahle dementní potřeba vychovávat uvědomělou společnost dělá víc zla než užitku. Na závěr jen ujistím útlocitné, při natáčení nebyla potrhána ani ušpiněa žádná americká vlajka.   PS. Docela by mne zajímal psychologický profil těch, kteří téhle koncentrované čiré hrůze dali * * * * !  - ODPAD ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • V prostřihu mezi akcemi můžeme vidět létat „policejní vrtulnik“ typ Mi-2 sovětské/polské výroby, což v USA takový opravdu do akce nelétá. (SsgtJira)
  • Snímek se natáčel v bulharské Sofii. (Yardak)
  • Nicolas Cage (Mike Chandler) si počas natáčania zlomil členok a dva týždne bol mimo hry. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama