Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (7)

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drsné a autentické! Velké překvapení. Perfektní postavy a rumunská atmosféra. Super hlášky. Někdy třeba trochu domýšlet děj. Zatím to u mě přeskakuje Gomorrah a Narcos... a to jsem velký fanda. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby mi před nějakým časem někdo řekl, že se budu skvěle bavit u rumunského seriálu, zřejmě bych dotyčnému poradil, aby bušil čelem do zdi tak dlouho, dokud se mu nerozsvítí. No, a dnes bych se takovému jedinci musel omluvit a zaplatit léčení. Příběh první sezóny tohoto seriálu mě do sebe okamžitě a bez varování vtáhl, a už nepustil. Řada obsahovala smysluplný příběh, zajímavý děj, který se odvíjel ve slušném tempu, skvělou atmosféru a příjemným bonusem byla absence politické korektnosti se všemi jejími nesmyslnými kvótami. / Poučení: Jsou zaměstnání, v nichž jsou výčitky svědomí na překážku. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série - Zhevlismus - takový ten buranismus a syrovost bukurešťského podsvětí je v příkrém protikladu s nažehlenými gangstery z jiných kultur. "Evropské", civilní, na nic si nehrající...antistylizace je osvěžující. 75%. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Že taťka dělá ramena burger-srkání scénkou z Pulp fiction, mě moc nebere. Stejně tak jsou tvůrci okoukané i postupy z úspěšných seriálů. Včetně "moderní" nestabilizované kamery, v záběrech, kde to smysl nedává. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby to nesrala celých 8 epizod úplně tupá manželka, dala bych plný počet. Fakt to dojebala. Ale jinak perfektní série. Velké překvapení od Rumunů. Obrovské plus je, že je všechno velmi věrohodné, drsné a skvěle zahrané. Skvělá volba Șerbana Pavlu. A hlavně všechno bez těch rádoby duchaplných usáckých hlášek a klišé. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem větší čočku z Rumunska.První tři díly jsou doopravdy o nervy diváka,jestli dá seriálu šanci.Čtvrtý díl konečně začne a už je nějaký téma na stole.Neříkám,že najednou příběh graduje či seriál začne spěchat.Ne ne,tady to pomalé tempíčko je až do konce,což nakonec přestává vadit,ikdyž hromady vaty okolo je tu stále.Proč jsem u seriálu zůstal je asi jasné.Relu v podání Serbana Pavlu je fakt parádní a český dabing se tedy vyšvihnul.Tím zde díky bohaté češtině dostáváme slušný kecy z huby a to je to hlavní co fakt bavilo.Jen toho mohlo být klidně více.Jinak je tu dost vše typické co už známe pár let,kdy kamera je dost za herci,hlavní herec,poslední tři díly a konec tedy otevřený jak zip od kalhot.Na horší čtyři hvězdy a na druhou sezónu kouknu,jen se bojím,že "kapitán" není zrovna postava,která by byla nějak zvláštní a mohla by být lepší.Na druhou stranu Toma je tu v záloze a může to být velmi zajímavý rozuzlení,kam Relu spadne.75% ()

Kritickej 

všechny recenze uživatele

5/10 Ze začátku dobrý - neokoukané prostředí a postavy, správný mix humoru a brutality. Tenhle dojem se ale postupně vytrácí pod tíhou demence scénáře. Postavy se chovají stále divněji, některé twisty nedávají smysl. Poslední dva díly jsem dokoukal z vypětím sil. Víc nepotřebuji. ()

Reklama

Reklama