Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Poté, co v předchozí řadě stanul tváří v tvář Emilianovi, se Relu ve třetí sérii seriálu "Stíny" s plným nasazením zapojí do honu, který je na něj pořádán, přičemž neváhá využít čehokoli - a kohokoli - k tomu, aby zůstal před svými protivníky o krok napřed. V sázce není jen Reluova svoboda, nýbrž i celé impérium jeho mafiánské rodiny, které je nyní jen krůček od expanze do zahraničí. Zatímco se Captain ze všech sil snaží držet své podnikání pod kontrolou, jeho bratr Nicu se s Reluovou pomocí rozhodne zamířit do mezinárodních vod. Nico se stala pěškyní na šachovnici, kde se Emilian s Reluem pokoušejí navzájem přelstít, ale hrát to na obě strany je pro ni v této řadě k smrti únavné. Reluova rodina se rozpadá. Gina chodí se Sebastianem, Chuckie se stává nezvladatelným a Magda oplakává ztrátu svého dítěte, takže už nezbývá nic, co by je mohlo svést zase dohromady. Je to ale ještě vůbec v Reluově zájmu? (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím proč jsem čekal ještě jeden díl navíc.Musím říci,že poslední díl je famózní nářez,samozřejmě ta linka s Relu je rozvětvená,ale celá scéna ve Španělsku a pak na lodi je vážně koncert.Takhle se buduje napětí v dialogách.Popravdě celý ten seriál zakotvil možná do pasivních vod,trojka asi není lepší než druhá série,ale zde je přímo kadence humorných hlášek či spíše kameňáků,že by se za to nemusel stydět ani sám Kameňák.Trojka vsadila prostě na dvě vedlejší postavy a to jenom dobře,protože vyšinutej Emilian je skvělý a celá ta dějová linka sedne parádně.Možná je zbytečná vata okolo nějaký etud jako Magdy,která moc nikam nevede,ale trumf je zde jasný.Na každý díl snad padne tak šest scének,který jsou většinou na 10 minut,což tenhle seriál dělá rozdílovým.Na divoké střihy můžete zapomenout,zde se jede na evropském standartu,ba co víc,až za hranicí možná únosnosti,ale tohle pomalu nic neříkání či vykecávání má sílu.90% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou dobu to balancuje kvalitativně mezi třemi a čtyřmi hvězdami, až se mi z toho zamotala hlava. Tohle na(ne)štěstí rozseknou poslední, dva díly, které to přikloní na plný výkon s jasnou narážkou na čtvrtou řadu a hlavně další příběhovou větev. Nevím, Relu, jestli jsi si neukrojil moc velké sousto a jestli tohle vše ustojíš, protože, zhrzený rumunský policajt nezapomíná a kolumbijská mafie, ta nikdy nespí.... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí sezóně se mi, bohužel, potvrdilo, že snaha HBO udělat z rumunského seriálu evropský projekt nebyla šťastnou volbou. První řada měla totiž něco, o co ta druhá rychle přicházela a o čem se té třetí ani nesnilo. Uvěřitelnost. Místo civilního pojetí, při němž jsem filmařům věřil každý moment a postavám každý dialog, se sympatická rumunská kriminálka změnila v rozmáchlý eurothriller se všemi zápory a jedno zklamání střídalo druhé. Ne, ne, třetí série mi neudělala radost, protože v ní, na rozdíl od výše zmíněných záporů, chyběl i původní, nenápadný, suchý humor. A ani skvělé úvodní titulky, které jsem v obou dřívějších sezónách nevynechal ani u jedné epizody, neunikly "zlepšení". / Poučení: To je tak, když se kvalita nahrazuje kvantitou. 4*- ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokazím třetí sérii dosavadní ohromující průměr (87%), protože jsem si doopravdy pošmáknul jen na posledních dvou dílech. Do té doby se to podle mě hledalo, i z Relua už zůstal jen stín, úplně mě přestal bavit. Naštěstí ho reinkarnovali a jeho figuře dali ohromnej potenciál pro případnou další sérii. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama